filme-online-banner

În căutarea poveştii – Saving Mr. Banks (2013) Online Subtitrat


Regia: John Lee Hancock
Actori: Ruth Wilson, Paul Giamatti, Kathy Baker, Tom Hanks, Emma Thompson
Anul: 2013
Gen: Biografie, Comedie, Drama
Durata: 125 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis În căutarea poveştii – Saving Mr. Banks

Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, “Mary Poppins” a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-și îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obține drepturile, Disney se va lovi de încăpățânarea autoarei, deloc dispusă să-și predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Dar la un moment dat situația financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney.

Pentru două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor și producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

Mi-a placut foarte foarte mult! Emma Thompson e convingatoare in rolul lui PL Travers, iar Tom Hanks e foarte simpatic ca Walt Disney. Am ramas cu impresia ca il face pe Disney mult mai “placut” decat a fost in realitate. Stiu ca filmul e bazat pe inregistrarile audio facute in timpul convorbirilor dintre echipa Disney si Travers, dar totusi, as fi curioasa sa aflu cat e de “veridic”. Oricum, foarte bun filmul!