filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

În inima Amazonului – Xingu (2012) film online subtitrat

Gen: Aventura, Biografie, Drama
Scenariu: Elena Soarez , Cao Hamburger
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Cao Hamburger
Actori: João Miguel, Felipe Camargo, Caio Blat

La începutul anilor 1940, în vârstă de 26 de ani, Claudio (João Miguel) și de 24 de ani Leonardo Villas-Boas (Caio Blat) prezintă ca analfabeți manuale-muncitori – motivele pentru aceasta înșelăciune sunt niciodată specificate – pentru a lua parte la ambițios “vest marș.” Guvernul brazilian a Planul era să “preia controlul” din hinterland Sertao profund împădurite-prin construirea de noi orașe si infrastructura – inclusiv un capital futurist, Brasilia. În inima Amazonului: Claudio este umplut cu Wanderlust energetic, vorbirea lui voice-over dorința sa “de a merge în cazul în care nimeni nu a mers” și experiența “o viață în sălbăticie,” singurul loc unde aceste orașe-locuitori educați poate “fi liber”. Curând duo sunt îmbinate prin fratele mai Orlando (Felipe Camargo), a cărui apariție bruscă este doar primul din Xingu multe salturi trepidarea ale cronologie și inceteaza din explicație.
Aventuros Băieții Villas-Boas – Leonardo hot-cap, Orlando vocea de experiență, Claudio curs de dezvoltare ca un lider natural – sunt în curând promovat în poziții-cheie, in În inima Amazonului, și este cei care sunt printre primii care se confruntă diverse populatii indigene din zonă. Interfața complicat între autoritățile din Brazilia și localnici – cu Villas-Boas calitate de intermediari ca în cauză – oferă Xingu cu o mare parte din teatru sau, ca marșul mecanizate progresului amenință să distrugă o mare parte din bogata compoziție culturale și etnice a zonei.
Dar în timp ce istoria fraților Villas-Boas și înființarea lor de care avea să devină America de Sud mai mari Parcul National merită categoric atenție largă, Hamburger (cunoscut mai ales pentru 2006 a Anului părinții mei plecat în vacanță) și colaboratorilor săi luptă să găsească o cale de pentru a transforma această într-o formă cinematică coerent, organic. Cinematografie extrem de capabil DP Adriano Goldman a peisajului uimitor luxuriant – care, in În inima Amazonului, cu râuri sale churning reamintește Werner Herzog Amazon clasic Fitzcarraldo – este un plus consistent, dar este pusă în slujba unei imagini episodic choppily care pare să aibă defecte fundamentale, fie scenariul sau editarea – sau poate ambele.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: