filme-online-banner

În larg – The Deep (2012) film online subtitrat

Alt titlu: Djúpið
Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Ólafur Darri Ólafsson, Þorbjörg Helga Þorgilsdóttir, Jóhann G. Jóhannsson
Anul: 2012
Gen: Actiune, Drama
Durata: 95 minute
IMDB: 6.7

La sfârșitul amestec poruncitor Kormakur de sunet și furie, pescarul viața reală pe a cărei feat inexplicabil în 1984 de supraviețuitori șase ore în apele reci după barca pe care el și cinci tovarăși lucrat în apele legendarily brute ale Atlanticului de Nord, a declarat pentru postul national de televiziune, “Nimeni nu este într-adevăr deranjat de acest lucru se întâmplă. În larg – The Deep in mod tipic islandez, el minimalizează experiența sa personală unică; ca personajul lui din film În larg – The Deep, Gulli (Olafsson), el este mult mai acasă vorbesc despre soarta prietenii lui. Viziunea este colectivă.

“În larg – The Deep” este, de asemenea, o referire la viclean subtext filmului: 2008 colaps economic grea a țării. Controalele din lume bancar, care a contribuit la menținerea unui sistem sănătos, democratic de control și echilibrare, au fost ridicate, iar câteva rechini singuri a profitat din plin, în detrimentul tuturor celorlalți. Dacă nimeni nu este deranjat este discutabil, dar prejudiciul este la fel de durabil ca Gulli atunci când bate ceea ce ar fi fost de netrecut cote pe mare. Deși înrădăcinat în tragedie, superba vizuale filmului În larg – The Deep, aproape monocromatice, bântuie sunetele naturii la crude sa, și rare, povestea atrăgător anti-eroică ar atrage o mare parte din telespectatori, mai ales după ce comentarii ieși. Răspunsul extraordinar la premiera mondiala Toronto adâncului (Djupid) a precizat că acest lucru va fi de succes în rândul publicului larg, precum și esteții care au apreciat talentul extraordinar Kormakur a afișat în șapte caracteristici anterioare.

Scene din În larg – The Deep, de scufundarea bărcii de calitate inferioara si incercarile de bărbați pentru a supraviețui oferi acțiune jolting, dar nu prea mult să copleșească mai calm, caracter condus povestea luptei Gulli de interior pentru a păstra conștiința și luciditate în toată această călătorie neobișnuit, o rugăciune ocazional, conversație cu pescăruși deasupra capului, sau repetarea de glume le-a spus în bar său local singurul verbiajului. Aceste secvențe oferă regizorul o oportunitate de a manipula stocul vechi și nou film În larg – The Deep de deconstrui amintiri, mai ales din copilărie Gulli la momentul de distructiv 1,973 erupția vulcanului Eldfell, într-un stil superb, neliniare care se învecinează plotline simplă într-un dureros de frumos mod. Fotografii recurente ale organelor tovarășii săi plutitoare nu sunt exploatarea dar, de fapt proprii până la realitatea situației, onorarea decedat cu spiritul adevărului.

Gulli, un om singur de 24 de lanț fumat, trăiește în insulele îndepărtate Westman largul coastei de sud a Islandei. Ca majoritatea bărbaților în aceste comunități mici, el este un băutor grele și un tip de treabă unflashy, cele mai multe la domiciliu cu amicii lui de sex masculin și de familie. Pescuitul este de temelie a populației mici insule, mai puțin de 5000 de persoane, dintre care majoritatea abona la un luteranismul spartan și non-înfrumusețarea implică. In În larg – The Deep el este supraponderal, nu deosebit de atractive, si, cel mai surprinzator de toate, într-o formă fizică îngrozitoare. Cele mai bune oameni de stiinta ar putea face pentru a calibra de supravietuire lui a fost de a compara straturi de grasime sale cu cele ale unui sigiliu. Să nu dea nimic departe, dar filmul se termină într-o notă optimistă, care se traduce în cultura islandeză la o revenire la asemănare, la recursul de sinceritate. În În larg – The Deep ne aflam in acest moment am înțeles că Kormakur crede cu adevărat că robust Islanda poate și va depăși crizele de orice scară.