filme-online-banner

In slujba vietii – The Guardian (2006) film online subtitrat

Regia: Andrew Davis
Actori: Kevin Costner, Ashton Kutcher, Sela Ward, Andrew Schanno, Adam Pena, Joe Arquette
Anul: 2006
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 139 minute
IMDB: 6.7/10 din 49257 voturi

Ben Randall (Costner) este, pur și simplu pune, cel mai mare înotător de salvare vreodată. El ține să se doar cât de multe vieți el a salvat (în timp ce colegii lui speculeaza între ele), dar dedicarea lui la costat căsătoria lui cu soția Helen (Ward). Ca se deschide filmul, echipajul lui Ben este distrus într-un accident pe mare. Ofițerul său de supraveghere, Hadley (Brown), îi spune el poate fie să-l închide sau invata caile la un nou grup de recruți. Jake Fischer (Kutcher), un înotător campion, face parte din primul său clasă. Atitudinea și dedicarea sa atrage imediat ochiul Ben, și de aici s-ar fi un prost să creadă că nu se va termina de lucru împreună.

Regizorul Andrew Davis (cunoscut mai ales pentru 1994 de The Fugitive) cunoaște drumul său în jurul o fotografie de acțiune solid. Secvențele de salvare, deși filmat In slujba vietii într-un rezervor uriaș în picioare în pentru Marea Bering, uite incredibil. Vastitatea și puterea apei este transportat frumos, transmiterea publicului cat de mult teama poate fi simțit în largul mării. Pericolul pare reală.

Cu toate acestea, filmul are unele probleme de stimulare bune. Ca atât de multe filme In slujba vietii care necesita un montaj de formare (eu nu pot ajuta, dar cred că de Echipa Americii: Police Mondială), cel găsit în The Guardian este mult prea lung. Treizeci de minute nu au nevoie să fie cheltuite încearcă să ne convingă că de formare pentru a fi un înotător de salvare este o muncă extrem de greu. Am auzit oameni în public geme doar atunci Ben a dat ordinul de a “călca apa timp de o oră.” Mai mult decât atât, am numărat nu mai puțin de două oportunități pentru film In slujba vietii de a încheia înainte de a face de fapt, de aici runtime umflat. Aproape se simte ca și cum ar Davis a vrut să încerce și vă rugăm fiecare demografice care vor vedea filmul.

Kevin Costner fură ușor spectacolul cu prezența sa autoritar și livrarea de dialog înțelept-fund. El nu numai școli Ashton Kutcher în înot de salvare în film In slujba vietii, dar, de asemenea, să acționeze într-realitate. Turnarea de Kutcher părea suspect încă de la început, dar am fost dispus să-i dea un shake echitabil. Din păcate, nu vine peste ca realistă în film. El jumătate de ranjeste drum pe toată și nu oferă o prezență fizică suficient de mare pentru un înotător Hotshot. Exprimate de sprijin nu este dat o mulțime de a face, dar există unele de lucru de calitate de la Clancy Brown și Melissa Sagemiller.