filme-online-banner

Înainte să vină iarna – Avant l’hiver (2013) Online Subtitrat


Alt titlu: Before the Winter Chill
Regia: Philippe Claudel
Actori: Daniel Auteuil, Kristin Scott Thomas, Leïla Bekhti
An: 2013
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Înainte să vină iarna – Avant l’hiver (2013)

Paul, un reputat chirurg, e căsătorit cu frumoasa Lucie. Viața celor doi se împarte între reuniunile ocazionale cu prietenii, cu fiul și cu nora lor, și partidele de tenis pe care Paul le joacă în compania unui vechi prieten, Gérard. Într-o zi, Paul primește la cabinet un buchet de trandafiri roșii, gest pe care doctorul i-l atribuie lui Lou, o femeie care pretinde că i-a fost cândva pacientă, și în urma căruia, Lucie începe să-și bănuiască soțul de infidelitate.

Philippe Claudel; scenaristul si regizorul filmului; a anuntat dupa acest film ca va fi ultima colaborare dintre el si Kristin Scott Thomas; o actrita care nu i-a indeplinit exigentele nici la prima colaborare (Il y a longtemps que je t’aime); nici la cea de-a doua (Avant L’hiver). In ceea ce-l priveste pe Daniel Auteuil; rolul a fost scris special pentru el; insa Claudel a avut de asteptat un an pentru ca Auteuil sa se hotareasca sa-l accepte.

Linistea si armonia unui cuplu de varsta a doua (el – chirurg de succes; ea – casnica; a carei viata se imparte intre familie si gradinarit) sunt amenintate de Lou; o femeie care pretinde c-a fost pacienta medicului cu ani in urma.