filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Inch’Allah (2012) film online subtitrat

Regia: Anaïs Barbeau-Lavalette
Actori: Evelyne Brochu, Sabrina Ouazani, Sivan Levy
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 102 minute
IMDB: 6.9

Printre numărul tot mai mare de filme care ies din Palestina, se poate vedea deschiderea împărți între voi la nivel local, nu-buget documentare, cum ar fi Emad Burnat și agitarea 5 Camere sparte Guy Davidi și coprods occidentale bine finanțată, cum ar fi Oscar Incendies nominali Denis Villeneuve lui. Fatis în a doua categorie, Inch’Allah canadiană-francez are toate acreditările corecte, inclusiv scriitorul-regizor Anais Barbeau-Lavalette lui (Dacă aș fi o pălărie, lupta) sentiment pasionat pentru regiune, dar nu are originalitatea pentru a prinde foc , sau pentru a merge dincolo de POV un outsider lui În cele din urmă, se aprinde idei preconcepute de Vest mai mult decât motivația din spatele terorismului. Abordarea un astfel de subiect sensibil și controversat intr-un mod extrem de evident, drama va avea unele probleme alunecarea trecut peretele festival în arene comerciale, deși în urma arc de Toronto, acesta va fi lansat în Quebec de Les Films Christal la sfârșitul lunii .

Acțiunea Inch’Allah se deschide cu o explozie puternică într-o cafenea în aer liber israelian, care vor fi explicate la sfârșitul filmului Inch’Allah. Întreaga poveste se desfășoară prin intermediul clipeau,-căprioară ca ochii Chloe (Evelyne Brochu), un obstetrician tânăr canadian care lucrează într-o clinică pentru femeile gravide într-o tabără de refugiați în Ramallah, Palestina. În fiecare noapte ea trece printr-un control la frontieră pe drumul înapoi la apartamentul ei Ierusalim. Ea petrece seri în oraș cu ea amice potabilă Ava (Sivan Levy), un recrut israelian vârsta ei propriu, acesta mult mai expresiv ochii transmite groază și disperare se simte peste munca ei ca un polițist de frontieră armat.

In clinica, Chloe devine aproape de gravide Rand (Sabrina Ouazani) și fratele ei mai mare militant Faysal (Yousef Sweid.) Cei mai săraci din cei săraci, Rand și fratele ei puțin, autist Safi, curata intr-o groapa de gunoi de-a lungul peretelui separarea tabăra de la o așezare a coloniștilor israelieni. Există încăierări. Când un caracter se în mod deliberat strivit sub un rezervor de armata israeliană, iar altul este condamnat la 25 de ani de închisoare, iar altul este interzis accesul cu cruzime la spital, care ar salva copilul, scena este pregătită și siguranța este aprins

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: