filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Incidentul – El incidente (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Ezban
Actori: RRaúl Méndez, Humberto Busto, Hernán Mendoza, Erick Trinidad Camacho
An: 2014
Gen: SF, Thriller
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Incidentul – El incidente

Acest thriller SF din Mexic urmează două direcții narative distincte. În primul rând, un detectiv vânează doi frați și chiar îl omoară pe unul dintre ei. Cealaltă parte, o familie pornește într-o călătorie, iar fiica suferă un atac de astm pe drum. În ambele cazuri, personajele aud o explozie, după care devin captivi în mediile lor: detectivul ajunge până la parter doar pentru a se trezi din nou la etajul al nouălea.

Iar familia care pornise în călătorie se află pe un drum infinit, fără vreo speranță că va ajunge vreodată la destinație. Acest tulburător film ia în discuție teme precum consumismul, obligațiile familiale sau universurile paralele și ne face să ne întrebăm cât de diferită este cu adevărat viața noastră de existența paradoxală a eroilor acestei povești.

Situația sau, mai degrabă, incidentul se întâmplă brusc și pune personajele în fața faptului realizat. Ceea ce va interesa este modul în care toată lumea va încerca să înțeleagă și să se adapteze. Situația nu-și poate ascunde inspirațiile din “Lost” sau “Zona Twilight”.

Structura repetitivă permite fiecărui personaj să exploreze și îi vedem să traverseze noua lor lume cu buclă, variind tot timpul în atitudine. Neînțelegerea dă drumul spre frică, apoi la refuz, pentru a termina pe un fel de indiferență.

Filmul folosește această structură pentru a explora teme mai profunde. Fiecare grup a asistat de la începutul morții unui membru al grupului lor și vedem cum fiecare individ are în vedere acest șoc.


Trailer Incidentul – El incidente