filme-online-banner

Încredere – Trust (2010) film online subtitrat

Regia: David Schwimmer
Actori: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato
Anul: 2010
Gen: Crima, Drama, Thriller
Durata: 106 minute
IMDB: 7.0/10 din 20346 voturi

Cel mai curajos lucru despre “Încredere” David Schwimmer este că aceasta nu încearcă să simplifice. Acesta spune povestea unei fetite de 14 ani și un pedofil de ruinare ca o serie de repercusiuni în care violul este doar primul, și, eventual, nu cel mai rău, tragedie să lovească victima naivă și vulnerabilă. Este ușor de imaginat cum această poveste ar fi putut fi exploatate și dumbed jos. Acesta funcționează în schimb cu inteligență și simpatie.

În esența sa este o performanță remarcabilă de tineri Liana Liberato, in “Încredere”, care joacă rolul Annie Cameron, copilul fericit de o casa buna in sus-crusta Wilmette. Caracterul ar fi putut fi jucat în multe feluri, dar Liberato evocă nevinovăție, sfidare, idealism, rănit – și încrederea – fără a părea să fie mai conștienți decât ea ar trebui. Credem mai ales în tinerețea ei. Am auzit multe despre sexualizarea prematură a tinerilor adolescenti; ea descrie o “fată bună”, care nu este avansat, care se simte inconfortabil la o petrecere unde “fete populare” sofisticare fals. E … un copil frumos.

Ea nu a avut un iubit, atunci când ea întâlnește Charlie într-o cameră de chat on-line. (Schwimmer foloseste titluri pentru a ne arăta conversațiile lor.) Charlie este la liceu. Ca ea, el joacă volei. E un copil frumos, de asemenea. El o înțelege. Ea creste mai aproape de Charlie decât orice băiat ea cunoscut. Ei vorbesc de ore pe telefon.

Charlie (Chris Henry Coffey) face o mărturisire. De fapt, el e la facultate. De fapt, el este un student absolvent. De fapt, el este 25. “De ce tot minți?” întreabă ea. Dar Charlie este reconfortant și convingătoare. Ea este de acord să-l întâlnească într-un mall in filmul “Încredere”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: