filme-online-banner

Indiana Jones şi regatul craniului de cristal (2008) film online subtitrat

Titlu original: Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull
Regia: Steven Spielberg
Actori: Harrison Ford, Cate Blanchett, Igor Jijikine, Emmanuel Todorov, Venya Manzyuk, Jim Broadbent, Alan Dale
Anul: 2008
Gen: Aventura, Actiune
Durata: 122 minute
IMDB: 6.2

In Indiana Jones şi regatul craniului de cristal, arheologul care imparte pumni cu nemiluita, dar ii si incaseaza, globe-trotter pasionat, imbracat in haine ponosite, dar afurisit de sexy, se intoarce pe ecrane in Indiana Jones si Craniul de Cristal, film lansat joi, 22 mai, 2008.

Cea mai noua aventura Indiana Jones şi regatul craniului de cristal, incepe in desertul de Sud-vest, in 1957 – in toiul Razboiului Rece. Indy si partenerul lui, Mac (Ray Winstone) abia au scapat teferi dupa o confruntare cu agentii sovietici pe un aeroport indepartat. Acum, profesorul Jones s-a intors la Colegiul Marshall – doar ca descopere ca lucrurile stau cum nu se poate mai rau. Prietenul lui apropiat, decanul colegiului (Jim Broadbent), ii explica tacticos cum recentele activitati ale arheologului au devenit obiect de suspiciune, iar guvernul a facut presiuni asupra conducerii universitatii pentru a-l da afara. In drum spre oras, Indiana se intalneste cu tanarul Mutt (Shia LaBeouf) care ii lanseaza o noua provocare. Daca arheologul il ajuta pe Mutt intr-o problema cu adanci implicatii personale, va putea totodata face o noua si spectaculoasa descoperire: Craniul de cristal din Akator, legendar obiect de fascinatie, superstitie si frica.

Indy si Mutt pleaca spre colturile indepartate din Peru – Indiana Jones şi regatul craniului de cristal – un tinut al mormintelor stravechi, al exploratorilor uitati care se incumetasera sa caute orasul de aur, dar curand isi dau seama ca nu sunt singurii care au pornit intr-o asemenea aventura. Si agentii sovietici cauta Craniul de Cristal, in frunte cu comandanta lor, frumusetea de gheata Irina Spalko (Cate Blanchett). Sovieticii cauta cu infrigurare si fara scrupule legendarul craniu, despre care cred ca ii va ajuta sa domine lumea… daca vor fi in stare sa-i descifreze secretul.

Indy si Mutt gasesc o smecherie sa scape din mainile sovieticilor, sa urmeze o cale a misterelor impenetrabile, sa se descurce printre prieteni si dusmani motivati de interese indoielnice si, mai presus de toate, sa nu lase celebrul Craniu de Cristal sa intre pe maini cum nu se poate mai rele.

Paramount Pictures prezinta o productie Lucasfilm Ltd „Indiana Jones si Craniul de Cristal”, cu Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt si Shia LaBeouf. Filmul Indiana Jones şi regatul craniului de cristal este regizat de Steven Spielberg si realizat dupa un scenariu de David Koepp. Povestea apartine lui George Lucas si Jeff Nathanson. Pelicula este produsa de Frank Marshall. Producatori executivi sunt George Lucas si Kathleen Kennedy, iar co-producator este Denis L. Stewart. Regia de imagine este semnata de Janusz Kaminski, iar scenografia apartine lui Guy Hendrix Dyas. Editorul filmului este Michael Kahn, A.C.E. Designer de costume este Mary Zophres. Muzica apartine lui John Williams. Efectele vizuale si animatia sunt create de Industrial Light & Magic.