filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Infanteria – Dawn Patrol (2014) film online subtitrat

Alt nume: Stranded
Gen: Drama
Producator(i): Rachel Long, Brian Pittman
IMDB: 5,7
Regia: Daniel Petrie Jr.
Actori: Scott Eastwood, Rita Wilson, Jeff Fahey

“Infanteria”, spune personajul central cu o femeie mascat care deține un pistol la cap în momentele de deschidere a low-rent răzbunare thriller Daniel Petrie lui. Din pacate pentru public, povestea Infanteria se procedează să se desfășoare în flashback, și într-un ritm înnebunitor lent la asta. Redarea ca o tragedie greacă gunoi alb, Dawn Patrol irosește bunăvoința care devenire ecran heartthrob Scott Eastwood a câștigat pentru recenta sa rândul jucat in Longest Ride.

Actorul cizelat, în căutarea uncannily ca și tatăl său, în zilele lui Rawhide, joacă John, cel mai membrul stabilite-back a unei familii din sudul Californiei, care include navigarea fratele cald condus Ben (Chris Brochu), substanță dependent lui, furie-predispuse Tatăl Trick (Jeff Fahey) și mama (Rita Wilson), care ar putea fi cele mai dure de buchet.

Amplasat în 2008, filmul Infanteria ia dureri de a descrie situația financiară sărace clan, de furie lor special îndreptată mexicanii care îndrăznesc să intervină pe plaja lor preferata.
Terenul este pus în mișcare atunci când Ben a încercat sa pe din nou / off-din nou prietena Donna (Kim Matula) giugiulindu cu noul ei tip, Miguel (Gabriel De Santi). O luptă izbucnește, și după Ben expedieri intrusul el aruncă Donna jos pe surf și propune impulsiv, la care ea raspunde de trăgând în jos pantalonii.

Când Ben este mai găsit ucis pe plaja părinții săi își asumă criminalul este Miguel, in Infanteria, conducându-i să îndemne John la răzbunare. Ca tatăl său nu atât de subtil pune, “Ai un mormânt să plângă pe. Nu vrei o să scuipe pe?”