filme-online-banner

Inghetati – Frozen (2010) film online subtitrat

Regia: Adam Green
Actori: Ed Ackerman, Rileah Vanderbilt, Chris York, Adam Johnson, Kevin Zegers
Anul: 2010
Gen: Drama, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 6.2/10 din 30969 voturi

Trei prieteni – Parker (Emma Bell), Lynch (Shawn Ashmore), și Dan (Kevin Zegers) – sunt într-o călătorie de schi împreună în New England. Doresc să iasă pentru ultima cursă după căderi de noapte, ei conving operatorul telescaun ,Inghetati ,pentru a le lăsa chiar și în care acestea sunt de închidere. Dar ascensorul se oprește înainte prietenii cobor și sunt abandonați în scaun 50 de picioare deasupra solului. Complexul va fi părăsită pentru următoarele cinci zile. Cum vor supraviețui?
Surprinzător, nu am avut prea îndoială că acest film ar fi bine. Munca impresionant de scriitorul și regizorul Adam Green cu Hatchet sa anterioară de film (și Grace fel de pentru că a fost producător) plus sălbăticia a parcelei a fost de ajuns să mă convingă că Inghetati ar putea fi unul al naibii de o plimbare interesant. Și cred că am avut dreptate.
Am fost sceptic cu privire la complot. Prins într-o telescaun? Inghetati? Mare convulsie, nu? Dar apoi trebuie să se gândească la temps de congelare; cota de munte și cota dvs. de la sol, ceea ce face saltul de un pericol; și faptul că cablurile de pe aceste lifturi sunt extrem de clară, ceea ce face nu la fel de ușor să tremur chiar peste la cel mai apropiat polul și de a urca în jos. Plus Green adaugă într-o haită de lupi insetati de sange pe teren pentru a adăuga la situația cumplită copiilor. Deci, în acest sens, el a acoperit baze sale bine în a face noi credem că nu au fost ca multe opțiuni pentru aceste trei să scape atât de ușor ca s-ar crede.
Două lucruri esențiale cred că sunt necesare pentru un film Inghetati, cu un teren relativ subțire, cum ar fi acest lucru este de caractere și ritmul, și Green lovește semn cu ambele acestora.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: