PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Înregistrare 2 – [Rec]² (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Jaume Balagueró, Paco Plaza
Actori: Jonathan D. Mellor, Manuela Velasco, Óscar Zafra
An: 2009
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Înregistrare 2 – [Rec]²

Acțiunea sequel-ului [Rec]² online subtitrat, regizat de același duo: Jaume Balagueró și Paco Plaza, continuă din momentul în care prima parte se încheie. Ofițerul medical și o echipă SWAT sunt trimiși în clădirea sigilată deja pentru a restabili controlul.

Camerele de luat vederi ale unui post de televiziune din Barcelona s-au oprit; trecusera doar 15 minute si inregistrasera imagini socante, dramatice si inspaimantatoare: victimele unui virus mortal raspandit intr-o cladire de apartamente din oras. Nu cu mult timp in urma reportera TV Angela Vidal, cameramanul ei si o echipa de pompieri chemati la locul evenimentelor de un apel telefonic de urgenta s-au trezit ei insisi incuiati si izolati de lume in imobilul groazei.

Acum; un medic si o echipa S.W.A.T. special antrenata din Înregistrare 2 online subtitrat; inarmata pana in dinti si dotata cu camere video patrunde in cladirea aflata in carantina pentru a prelua controlul asupra situatiei. In afara zonei infectate cu virusul extrem de contagios; o multime de oameni se strang langa gardurile ridicate de catre fortele de ordine cu scopul de a afla stiri proaspete despre ceea ce se intampla in incinta cladirii. Medicul supravietuieste surprinzator; asta deoarece se dovedeste a fi in fapt un preot care cunoaste originea virusului.