filme-online-banner

Insetat de sange – Strange Blood (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Pearry Reginald Teo
IMDB Rating: 3,2
Regizor(i): Chad Michael Ward
Actori: Robert Brettenaugh, Alexandra Bard, James Adam Lim

Chad Michael Ward, omul din spatele proiectelor de fotografie aclamat pe plan internațional și controversate, cum ar fi seria bolnavi și durere Cutia precum director de videoclipuri muzicale pentru artiști ca Static-X și Marilyn Manson, întoarce mâna la prima caracteristica – cu ajutorul din cohorta iar cealaltă jumătate a TeoWard Productions (de unde și numele) Pearry Teo – psiho-sexual groază medical Sângele Strange tulburătoare.
Nu e de multe ori un producator de film Insetat de sange de vine direct din poarta cu o caracteristică de debut care, la o dată harkens înapoi la o epocă trecută și împinge gen înainte, în același timp. Cu toate acestea, Insetat de sange Chad Michael Ward a face exact acest lucru … Filmul vede un om de stiinta genial, dar obsesiv, Henry, (Brettenaugh) merge la extreme pentru a dezvolta un remediu universal pentru toate bolile, care se trezeste infectat cu un parazit bizar care începe să-l transforme în un nebun însetat de sânge. Timpul se scurge, iar cu ajutorul lui asistent de student med (Bard), el trebuie să găsească o modalitate de a opri monstrul care este în creștere în și pentru a preveni restul lumii de a fi “vindecat”.
Foarte mult un flashback la începutul lucrărilor lui David Cronenberg si mix său terifiant de groază medicale și a corpului, Blood Strange este o felie de bolnav geniu, răsucite; e neplăcut, e respingător, e grotesc, și e fantastic genial in Insetat de sange! Este interesant de observat că pe vremea când am fost prima dată introdus Necromentia Pearry lui Teo am scris că-l-au Hellraiser Clive Barker în ceea ce privește imagini ciudat, de coșmar – și se pare că Ward a luat o frunză din playbook Teo și regizat un film care ar face Cronenberg gelos. La fel ca Rabid fost un nou ia pe genului zombie (monștrii Cronenberg lui confirmată de infectie, mai degrabă decât să fie morți de zi), care a fost atât de popular la vremea datorită Romero Noaptea / Dawn of the Dead Sângele.