filme-online-banner

Insomnia (2002) film online subtitrat

Regia: Christopher Nolan
Actori: Martin Donovan, Jay Brazeau, Crystal Lowe, Paul Dooley, Hilary Swank
Anul: 2002
Gen: Mister, Thriller
Durata: 118 minute
IMDB: 7.2/10 din 132451 voturi

El arată epuizat atunci când el devine din avion. Necazurile sunt pradă pe el. O anchetă prin afacerilor interne din Los Angeles se poate termina cariera de poliție. Și acum iată-l în – unde naiba e asta? – Nightmute, Alaska, teren de soare la miezul nopții, investigarea unei crime brutale. Carburanții de conducere Detective Will Dormer sunt frica si epuizare. Ei se înrăutățească in Insomnia.

Al Pacino joacă politist veteran, in Insomnia, aratand ca un om care a pierdut orice speranță. Partenerul său Hap Eckhart (Martin Donovan) este mai mic, mai rezistente și pot fi pregătiți să spună afacerilor anchetatorii interne ce vor să știe – informațiile pe care ar aduce cel mai mare în jos. Acestea au fost trimise în nord pentru a ajuta cu o anchetă locală, zboară în Nightmute într-un plan prop două motoare care tunder scăzut peste crestele zimțate de gheață. Vor asista un polițist local, pe nume Ellie Burr (Hilary Swank), care este încă proaspăt, cu noutatea slujba ei.

“Insomnia”, primul film regizat de Christopher Nolan de la celebrul său “Memento” (2001), este un remake al unui film norvegian cu același nume, realizat in 1998 de Erik Skjoldbjærg. Asta a fost un, film groaza grele puternic, atmosferice, și așa este aceasta. Spre deosebire de majoritatea remake, Nolan “Insomnia” nu este un reșapate palid, dar o re-examinare a materialului, ca o nouă producție a unui joc bun. Stellan Skarsgård, care a jucat în filmul anterior, a avut o abordare existențială a caracterului