filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Instinct (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Turteltaub
Actori: Anthony Hopkins, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland
An: 1999
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Instinct

Dupa ce a infricosat miliarde de spectatori interpretandu-l pe morbidul Hannibal Lecter, Sir Anthony Hopkins isi demonstreaza inca o data apetenta pentru personajele psihotice in rolul din acest film, acela al unui antropolog care isi dezvolta pornirile sangeroase ale primatelor studiate. Hopkins este Ethan Powell, un reputat expert in comportamentul gorilelor din Rwanda. Pentru a le intelege mai bine misterele, el le urmeaza in habitatul lor natural. Intr-o buna zi antropologul se aventureaza in jungla dupa “subiectii” sai si nu se mai intoarce.

Peste doi ani, o brigada de braconieri ucid mai multe gorile dintre cele al caror stil de viata il adoptase si Powell. Turbat, redus la stadiul unei fiinte salbatice, acesta ii va omora pe doi dintre braconieri. Capturat, antropologul metamorfozat in bestie va fi extradat in SUA, unde va fi inchis intr-un penitenciar de maxima securitate. In asteptarea procesului, Powell urmeaza sa fie expertizat psihiatric de catre doctorul Theo Caulder (Cuba Gooding Jr.).

Contrariat de misterul transformarii lui Powell, psihiatrul incearca sa-i intocmeasca acestuia un raport obiectiv, care sa cuprinda si adevaratele imprejurari in urma carora apreciatul antropolog a fost redus la un pachet de instincte.
Distributia de exceptie a filmului este intregita de Donald Sutherland si George Dzundza.


Trailer Instinct


Parere film Instinct

Sir Anthony Hopkins fiind unul dintre actorii mei preferati, am avut mari asteptari de la acest film. Asteptari care au fost depasite cu mult. M-a impresionat tare ce am vazut in cele doua ore petrecute in fata ecranului. Cred ca asta a fost filmul care m-a facut sa spun si de Cuba Gooding Jr. ca, a depasit titlul de actor bun si a facut un pas mare catre cei foarte buni. Trebuie vazut filmul, merita fiecare minut.

Un film extraordinar despre o realitate care te face să plângi.Un om care a fost capabil să învețe în 2 ani mai mult într-o junglă decât omenirea în sute de ani în universități. Natura umană nu există ci doar alegerile noastre care ne fac cea mai umilă specie de pe pământ.
Singurul lucru pe care-l putem face când nu suntem liberi este s-o luăm și altora.