PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Întârzierea – La demora (2012) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Laura Santullo
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Rodrigo Plá
Actori: Néstor Guzzini, Roxana Blanco, Fernando Amaral

Scene timpurii ne ia chiar în apartament oraș înghesuit în cazul în care 40 de ceva Maria (Roxana Blanco) locuiește cu cei trei copii de vârstă școlară și tatăl în vârstă de 80 de ani, Agustin (Carlos Vallarino, affectingly uluit) in Întârzierea. Este în mod clar o luptă pentru salcie cu fața Maria pentru a face capete întâlni și de a jongla toate angajamentele sale, inclusiv de cusut ei prost plătite locuri de muncă într-o fabrică. Agustin are perioade de luciditate, dar deteriorarea lui mentală este astfel încât Maria explorează posibilitatea de a lui, fie locuiesc cu o altă rudă sau mutarea într-un fel de facilitate de ingrijire. Când ambele opțiuni sunt găsite doresc – în aceeași zi – Maria abandonează semi-impulsiv Agustin pe o bancă într-o suburbie de la distanță, Întârzierea, se întoarce acasă, unde repede se consumă cu vinovăție asupra acțiunilor sale. Ca Maria caută adăposturi în care – după anonim basculare de pe autoritățile – ea presupune Agustin vor fi luate, de omul cel vechi sta stoicism pe banca de așteptare pentru fiica sa să se întoarcă. Dar noaptea este în scădere și, cu ea, temperatura. …

De ce Maria nu merge doar înapoi la în cazul în care ea a plecat Agustin, în primul rând este o chestiune cicălitoare care scenariul Laura Santullo lui nu se adresează – detaliile Maria asteptare autorităților nu prea retine apa. Maria comportă mai rațional ar face cu siguranță pentru un film scurt, ca această femeie vizibil jos bătătorit, disperat și singuratic – nu există nici o mențiune a ceea ce sa întâmplat cu tatăl copiilor ei (e) – își petrece o mare parte din a doua jumătate a acestuia fiind condus în jurul adăposturi ale orașului de un ajutor (și neplauzibil-dragoste lovit) aproapele, Întârzierea, la fel ca Agustin are să se bazeze pe amabilitatea străinilor. Într-adevăr, în timp ce Montevideo vedem în întârziere este un oraș murdar, dărăpănată, vopsite în nesănătoase, nuanțe mucegai de gri și albastru, spiritul de comunitate este viu și bine aici, cu oamenii grijă de celălalt în ceea ce este în mod clar un climat rece, atât punct de vedere economic și de căldură-înțelept (și în cazul în care umorul de orice fel este incontestabil subțire pe teren).

Și chiar dacă acțiunile Maria simt mai mult rezultatul scenaristică artificiu decât dezvoltarea caracterului organic, Pla si colaboratorii sai au conceput un mediu caustic texturate în care suntem profund cufundat. Compozițiile – uneori centrate, Întârzierea, uneori off-fitness – sunt adesea neortodoxe și unfussily izbitoare, cu camera cinemascop Maria Secco lui observarea minuțios detalii cruciale permițând în același timp alte părți ale cadrului să se întindă din focalizare. Sonore fabian Oliver lui, între timp – cu un design de sunet de Alejandro de Icaza, Sergio Diaz și Arturo Zarate – sunt o minune multistrat de zgomot și susurrations urban, secvența pivot abandonului Agustin a marcat printr-o cacofonie swellingly răsunător al cărui replici rezonează.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: