filme-online-banner

Într-o noapte – Una noche (2012) film online subtitrat

Regia: Lucy Mulloy
Actori: Naomi Battrick, Dariel Arrechaga, Anailín de la Rúa de la Torre, Javier Núñez Florián, María Adelaida Méndez Bonet
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 90 minute
IMDB: 6.9/10 din 1264 voturi

Lila, adolescent cubanez care este unul dintre personajele principale din prima caracteristica Lucy Mulloy lui, “Într-o noapte”, spune în voce ca ea ceasuri oamenii reveni la Havana din Miami, turiștii acum, și par schimbat: “Ei pierd că nervos disperare. ” Disperarea nervos este energia “Una Noche”, un film Într-o noapte încărcat sexual și tensionată, care are loc pe parcursul unei zile foarte lungi, în Havana, ca sistem de trei adolescenti pentru a pune împreună o serie care îi va transporta 90 de mile periculoase pe întreg teritoriul UE ocean la Miami.

După aceea, planul lor devine un pic dim. Unul dintre adolescenti are un tată de mult pierdut, care este în Miami, presupune, așa că poate vor să-l caute. Nici unul dintre ei vorbesc engleza. Mulloy, de asemenea, a scris scenariul, si-a petrecut ani în Havana cercetarea și găsirea perfecte actorii neprofesioniști, care ar putea ocupa acest material. Este un debut încrezător și frapant, cu imagini superbe și oarecum tragic de curent zi Havana, în toată splendoarea sa dărăpănată. Terenul hurtles de-a lungul pe șine sale șubrede, cufunda spre care întindere de crashing ocean care reprezintă libertatea și de evacuare. În ciuda sumbră-Ness a situației, filmul Într-o noapte vibrează de culoare, zgomot, muzica, argumentele feroce (atât de grave și teasing), și ochi-prinderea instantanee ale vieții de zi cu zi în Havana. Lila (Anailín de la Rua de la Torre) și Elio (Javier Núñez Florián) sunt gemeni. Părinții lor nu sunt atât de mult neglijent ca total preocupat de propria lor dramă conjugală. Părintele se inseala pe mama, tata vine acasă și ceartă mama pentru casa murdar, și așa viața la domiciliu este o piedică mare.