PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Iris (2014) film online subtitrat

Regia: Albert Maysles
Actori: Carl Apfel, Iris Apfel
Anul: 2014
Gen: Documentar, Biografie, Istoric
IMDB: 6.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

O celebrare vesel de creativitate și claritatea spirit susținut în vârstă, așa cum prevede sincere fashion icon nonagenar Iris Apfel, “Iris”, oferă, de asemenea dovada de Albert Maysles “vitalitate continuare ca documentarist. Fără îndoială o colaborare strânsă între regizor și subiect, acest studiu de personaj dovedește la fel de puternic ca vizual este verbal convingătoare. Iris aseamănă asamblarea elementelor ei “look” semnătură – Amestecuri eclectic de țesături exotice și bizar de bijuterii costum – în jazz improvizație, și, desigur, nimeni nu sună o notă falsă în acest riff bine placuta, care ar trebui să clotheshorses farmecul si nudism deopotrivă.

În contrast cu Albert și fratele său târziu David Maysles “studiu celebru de un alt fashionista, Edie Bouvier Beale în 1975 lui” Grey Gardens “, nu e pic de distanță între modul Iris ea și modul în care aparatul de fotografiat o percepe prezintă conștient. Acest lucru nu este de a nega compoziția considerabil și abilitățile editoriale desfășurate pentru a face să pară că aparatul foto este doar următor de-a lungul în urma maiestuos Iris “. Dar întreaga ei carieră a centrat în jurul valorii de diverse forme de prezentare, care niciodată nu a confundate cu identitatea personală.

“Este mult mai important pentru a fi fericit decât să fie” bine îmbrăcat, “ea răsunător declară. Nu numai abordarea ei unic nebun de moda face fericită, dar un comun, sentiment ușor absurdă de stil, de asemenea, cimenturi 66 de ani de succes căsătoria ei cu soț Carl, care se transformă 100 pe parcursul filmului. Dacă spatios apartament Park Avenue cuplului este dedicat pasiunea lor comună, în valoare de îmbrăcăminte și accesorii de locuințe mai multe magazine, Florida lor sapă reflectă o iubire mai jucaus de ciudat, kitsch sau pur și simplu ridicol. În cuvintele lui bun prieten si fotograf Bruce Weber, “Este casa perfectă pentru doi copii.”

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: