filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Iron Man and Hulk Heroes United (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Animatie, Aventura
Producator(i): Brandon Auman, Henry Gilroy
IMDB: 4.8
Regia: Eric Radomski, Leo Riley
Actori: Robin Atkin Downes, Fred Tatasciore, Dee Bradley Baker, David Kaye, Adrian Pasdar


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iron Man and Hulk Heroes United

Hulk și Iron Man. Fă-o, aici sunt cele două personaje favorite din lumea cinematografică Marvel. Nu este nici o îndoială că Marvel ar considera potrivit să lapte aceste vaci de numerar uscate. Răspunsul lor: animație. Ca și succes în ceea ce privește proiectele cinematografice de acțiune ale lui Marvel, proiectele lor de animație au lăsat mult de dorit. O spirală descendentă în calitate, care a rămas cu “Thor: Tales of Asgard”, a dus la o stindere în anime japonez impresionant, dar narativ plat. Acum, Marvel încearcă să cânte în animație CGI cu lungime lungă. Rezultatul? Acest.

Aparent o adaptare foarte mare a jocului de aplicații mobile “Avengers Initiative”, IRON MAN & HULK: HEROES UNITED vede pe cei doi eroi titulari mai întâi la loggerheads, apoi se alătură pentru a salva lumea. Doi oameni de știință H.Y.D.R.A au combinat tehnologia reactorului cu arc de tip Iron Man cu energia gamma Hulk și au dezlănțuit o creatură de energie electrică numită Zzzaxx. Stând în calea eroilor noștri este un cimitir plin de monștri Wendigo, o legiune de roboți și o abominare rușinoasă accentuată de ruși.

Un pic de fundal în jocul inițial pentru începători. Jocul este un ripoff al “Infinity Blade”, cu o scuză subțire pentru o poveste care leagă un deget prin lupta spre următorul. Acest film înlocuiește așa numita “poveste” cu alta, care este la fel de subțire și muddled.