PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

O femeie aflată la marginea stâncii trebuie să-și găsească drumul prin Los Angeles pentru a-și prăbuși petrecerea de logodnă a ex-iubitului.

Izzy (Mackenzie Davis) a fost; cu câțiva ani înainte de aceste evenimente; într-o promițătoare bandă din New York cu sora ei (Carrie Coon). După ce s-au rupt; Izzy a devenit o mizerie și în cele din urmă a sosit acolo unde o găsim; trezirea complet a spart undeva în Veneția; uniforma vestimentară a vestimentatorului și a sângelui ultimul vestigiu al slujbei pe care tocmai și-a pierdut-o. De asemenea; și acest lucru este important; mașina ei nu a funcționat timp de câteva săptămâni.

Când vede pe Instagram că fostul ei iubit este angajat și; de fapt; găzduiește o petrecere de logodnă mai târziu în acea zi; pauza finală se rupe și ea decide că trebuie să prăbușească evenimentul pentru a câștiga acest bărbat despre care ea crede că este ea destin.

Cât de mult în lume va ajunge de la Veneția la Parcul Echo fără mașină ?! Nu contează că acest lucru este în mod șocant asemănător cu complotul din Plimbarea Rușinii din 2014. Ce într-adevăr irii este cât de mult depinde de una dintre cele mai odioase stereotipuri elitiste despre Los Angeles. Când un prieten sugerează că a luat autobuzul; Izzy fuge; “Numează-mă o persoană care să ia vreodată autobuzul ăsta!” Perspectiva autobuzului nu este menționată niciodată.


Regia: Christian Papierniak
Actori: Haley Joel Osment, Mackenzie Davis, Sarah Goldberg
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.5


Izzy Gets the F*ck Across Town (2017) Online Subtitrat