PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Jackie (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Pablo Larraín
Actori: Peter Sarsgaard, Natalie Portman, John Hurt, John Carroll Lynch
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jackie

Filmul urmărește drama Primei Doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasinarea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă pe care Jackie avea s-o descrie ca cea în care a pierdut “iubirea vieții sale”, dar a câștigat “dragostea unei întregi națiuni”.

Subiectul filmului e unul cat se poate de ofertant chiar daca s-au facut multe filme cu si despre asasinarea lui JFK si se vor mai face. Din pacate aclamatul tanar regizor chilian Pablo Larrain semirateaza “Jackie” din cauza faptului ca nu reuseste sa provoace emotie, nu reuseste sa-l faca pe spectator sa fie suficient de impresionat de tragedia petrecuta in acele zile in Statele Unite ale Americii.

E tot o vina a regizorului ca nici superba Natalie Portman, in ciuda unei interpretari de mare forta, nu reuseste sa emotioneze asa cum a facut-o, de pilda, Marion Cotillard in neuitatul “La mome” asa ca sunt sanse mari ca Oscarul sa mearga catre Emma Stone. Interesanta si plina de miez aparitia lui John Hurt, aici la unul dintre ultimele roluri ale unei cariere foarte solide.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: