PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Jamaica Inn (1939) film online subtitrat

Regia: Alfred Hitchcock
Actori: Maureen O’Hara, Charles Laughton, William Devlin, Leslie Banks, Hay Petrie
Anul: 1939
Gen: Aventura, Crima
Durata: 108 minute
IMDB: 6.3

După ce setați propriile standarde, Alfred Hitchcock trebuie judecat de ei; și, prin acestea, sa “Jamaica Inn” (de la Rivoli) este doar melodramă calfă, destul de bun de acest gen, dar aproape în întregime lipsit de aceste spire fericite ale camerei frazare, de străfulgerare bruște de umor rău, acumularea diabolic casual de suspans care caracterizează cele mai bune imagini lui. Fără ei, Hitchcock este încă un regizor bun, imaginativ și-cinema înțelept, dar cu nu mai mult de o duzină individualitate alții în domeniu și subiectul său, ca ei, la riscul de a avea un simplu actor fugi cu filmul.

Asta nu sa întâmplat la Hitchcock înainte. Fotografiile sale au fost întotdeauna lui. Dar “Jamaica Inn” nu va fi amintit ca o imagine Hitchcock, ci ca o imagine Charles Laughton. Acesta poartă Laughton timbru inconfundabil ca ca “cele treizeci și nouă etape” a purtat lui Hitch. Poate că este rădăcina răului, în cazul în care este un rău. Pentru Hitch nu sa confruntat cu un jucător dimensiune înainte (și nu te gândești numai de tonaj brut). Cu două astfel de individualisti fideli lupta pe o scenă de sunet gol s-ar putea au ajuns la o remiză. Dar Laughton a avut mai mult în greutate de partea lui: el este co-proprietar al firmei producătoare, Mayflower Productions, și în filmul poartă costum și un nas chit. Nici director poate observa dl Laughton un nas chit și inca mai spera să-l ducă de acesta.

Cu Laughton stabilirea ritmul, atunci, ceea ce este destul de vesel, deși mai lent decât Hitch ar fi ordonat, “Jamaica Inn” a devenit o traducere scuzabil gratuit romanului romantic Daphne du Maurier despre taverna infamant de pe coasta Cornwall în secolul al XVIII-lea în cazul în care o fată de la țară nevinovat, căutând Patience ei mătușa, se găsit într-o peșteră de nave distrugatoare și criminali condusa de unchiul ei, sub patronajul secret al boierului local, Sir Humphrey Pengallan. Demascarea scutierul (care iubește lucrurile și frumoase nu ne permite să uităm tulpina de nebunie în rasa Pengallan) este o chestiune mai puțin de suspans decât narațiune simplă, dar povestea-filare a fost superficial și pitoresc.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: