filme-online-banner

Jane Eyre (2011) film online subtitrat

Regia: Cary Fukunaga
Actori: Michael Fassbender, Mia Wasikowska, Jamie Bell
Anul: 2011
Gen: Romantic, Drama
IMDB: 7.4
Durata: 120 minute

Romantism gotic ne atrage cu o forță de maree profundă. O parte din recursul său este sensul erotism neguvernabilă agită pentru a scăpa de chiar sub suprafata. Eroine sale castă și eroi clocitoare întunecate panda umbrele sumbre de castele crepusculare, și secretele doomy se amestecă în colțuri. Charlotte Bronte lui Jane Eyre este printre cele mai mari de romane gotice, o pagină de strungar astfel de putere uimitoare, lasă palide imitatori sale din zilele din urmă, cum ar fi Twilight bastonadă pentru aer ca un pește irecuperabile.

Pentru a fi sigur, eroul întunecată a poveștii, Rochester, nu este un vampir, dar asta e doar o tehnicitate. Tensiunea în genul este adesea generat de atracție o fată virgină la un om periculos. Cu atât mai demn de milă și neajutorat eroina mai bine, dar ea trebuie să fie, de asemenea, mândru și virtuos, curajos și idealist. Atracție o la eroul de rău augur trebuie să se bazeze pe milă, nu te teme; el trebuie să merită idealism ei.

Acest atmosferic nou “Jane Eyre”, mai târziu de multe adaptări, înțelege acele calități, și, de asemenea, arhitectura, foarte și a peisajului care întruchipează noțiunea gotic. Filmul se deschide cu Jane Eyre teamă fugind peste mauri sumbre, în cazul în care chiar și natura conspiră împotriva ei. Acest lucru nu este deschiderea ne așteptăm, cu Jane deja pe deplin dezvoltat, dar mai târziu în flashback-uri, vom fi amintit de copilărie ei lui Dickens, matusa ei crudă, școala ei internat sadic, și nevoia ei ca o fată fără mijloace de a câștiga propria ei fel ca o guvernantă.