PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Jennifer Eight (1992) film online subtitrat

Regia: Bruce Robinson
Actori: Kathy Baker, Andy Garcia, Lance Henriksen, John Malkovich, Uma Thurman
Anul: 1992
Gen: Drama, Crima, Mister
Durata: 124 minute
IMDB: 6.1/10 din 8335 voturi

“Jennifer 8” promite un teren de chinuitor complexitate, dar povestea se transformă necontenit prost. Până la sfârșitul anului caracterele ar putea fi la fel de bine purtand ecusoane: “Salut Eu sunt criminalul în serie!” Acesta este genul de film în care toată lumea face greșeli pot fi evitate, pentru complot de a îndrepta calea chinuitoare la o concluzie nesatisfăcătoare.

Cineva ar fi trebuit să o privire greu la scenariul și a decis că nu a fost terminat. Stelele de cinema Andy Garcia ca un detectiv mari City, care este în convalescență după o căsătorie proastă cu o soție inselat. El se întoarce în oraș mic în cazul în care fratele său-inlaw (Lance Henriksen) este un politist. În termen de minute de la sosirea lui, el a sapat printr-o groapa de gunoi, în căutarea unor părți ale corpului, și, în nici un apartament timp, el este pe urmele unui criminal în serie in Jennifer Eight.

Deducerea care o mână rupt a fost dominată de un orb (vârfurile degetelor sunt purtate în jos din lectura Braille) și că a fost într-un frigider pentru o lungă perioadă de timp, Garcia se execută o căutare calculator și descoperă un model: Opt femei oarbe au fost uciși, toate cu 0.22 revolver, și mutilat, pe o rază de 300 de mile. Aceasta este, evident opera unui criminal în serie, el anunta, doar pentru a trezi furia COP locale (Graham Beckel), care a fost pe cazul femeii originale lipsă. Filmul Jennifer Eight se transformă într-o poliție procedural și interviuri Garcia colega de camera orb (Uma Thurman) de una dintre femeile care lipsesc. Înainte de mult timp le-au căzut într-o poveste de dragoste deosebit de neconvingătoare; Nu am crezut că Thurman, de obicei atât de viu în rolurile ei, aici interpretează personajul ei ca un zombie ud care mobilizează ocazional un zâmbet. La Crăciun ea devine tot îmbrăcat pentru a merge la o petrecere, dar se retrage în lacrimi la dormitor după ce pierde drumul ei și toată lumea vorbește cu voce tare, în același timp. Asta nu s-ar opri la oricare dintre animalele oarbe de partid le-am cunoscut in Jennifer Eight.

Filmul Jennifer Eight nu are perspective despre orbi, altele decât beneficia foarte mult de vorba ceasuri de alarmă și nu au nevoie de nici un becurile in dormitoare lor. Orbire este pur și simplu un alt truc teren într-un film cu atât de multe se pot aminti cu greu ce corner e prezent tăiere. La fel ca multe filme inutil complicat, joacă lung – foarte lung – și este o ușurare când apare John Malkovich, la aproximativ marca 90 minute, jucând un om FBI (cred), care acuză Garcia de crimă.