PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Jimmy The True Story of a True Idiot (2018) Serial Online Subtitrat


Titlu original: Jimmy Ahomitaina honma no hanashi
Actori: Keisuke Koide, Akiyoshi Nakao, Hiroyuki Onoue
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jimmy The True Story of a True Idiot SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09


Review Jimmy The True Story of a True Idiot (2018)

În anii 1980, un idiot numit Hideaki întâlnește legenda comediei Sanma, apoi isi schimbă numele in Jimmy și devine un superstar comediant.

Bazat pe o poveste adevărată, drama comică japoneză este probabil un serial care împarte audiențele. Înclinându-se foarte mult catre umor prost, natura simplă a lui Jimmy și manierile lui sălbatice sunt puse în centrul atenției pentru o comedie, care de multe ori tinte catre drame. Dar serialul conduce povestea înainte și este cu adevărat bună. Împărțit în 9 episoade, scenariul se dezvoltă într-un ritm decent, iar relația dintre Hideaki Onishi (Nakao Akiyoshi) și legenda de comedie Sanma se dezvoltă catre un punct culminant într-o comedie japoneză.

Povestea Jimmy The True Story of a True Idiot Netflix începe cu un prolog scurt: o introducere ce a explicat pe scurt cariera sa de comedie. De aici, povestea arată o minune a trecutului lui Hideaki, inclusiv o scurtă pauză în baseball, înainte de a arăta că încearcă să se adapteze la viața. Într-o adevarata drama, Hideaki se confruntă cu o mulțime de obstacole în drum spre faimă, inclusiv o schimbare de nume de scenă la Jimmy, o ghicitoare care profită de natura simplă a lui Hideaki și târziu o decizie dificilă care face pe Jimmy sa lase arta pentru comedie.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: