filme-online-banner

Jinn (2014) film online subtitrat

Gen: Thriller
Producator(i): Ajmal Zaheer Ahmad
IMDB: 4.2
Regia: Ajmal Zaheer Ahmad
Actori: Serinda Swan, Ray Park, William Atherton

“Jinn” este, cu siguranță, nu lipsit de îndrăzneală, dar echilibrul incomod între delir inspirat și de gen lumesc taxe vărsarea este un pod sa prea departe. Care este de a spune, lucru care stă între “Jinn” și un film de groază bun este insistența sa neobosită pe sarind din dulap la tine cu părul de pe foc și intonând amenințător “Acesta este un film de groază.” Writer-director Ajmal Zaheer Ahmad alege o premisă amendă, desen din Coran, în care Dumnezeu creează ființe umane din lut, îngeri din aer, și Jinn din foc. Jinn au voință liberă, la fel ca oamenii, și puteri supranaturale, cum ar fi îngeri, și au fost alungați din Paradis pentru sfidarea lui Dumnezeu, care le-a marca “Shaitan”, sau Satana. Ahmad stabilește toate astea foarte eficient, fără a constrânge în mod specific Jinn a Coranului sau Islamul; religia filmului este ecumenic iudeo-creștină, și reușește să fie atât de fără a exclude non-credincioși.

Asta e bine. Rău poate fi vina unui proces de editare dificil; Filmul, care a fost împușcat în 2010, are un timp de funcționare de funcționar 97 minute, care este de cel puțin zece mai mult decât lungimea reală. Există o dezordine confuze la evenimente poveste și inconsecvența în ritmul care indică Ahmad ar fi împușcat destul de un pic mai mult de film ajuns pe ecran. Personaje-ca un cuplu căsătorit de vârstă mijlocie, care arată până și par a fi protagonistului în-legi, dar apoi se dovedit a fi lui adoptivi părinți pop-up de nicăieri și dispar la fel de repede. Un caracter a ceea ce pare a fi o scenă dramatică moarte și apoi la întâmplare reapare câteva minute mai târziu. Niciodată nu a explicat în mod corespunzător doar de ce Jinn sunt atât de interesat în protagonistul, și de ce, dacă-l doresc mort, ei pierde atât de mult timp fiind infricosator loc de a adopta o abordare mai directă.

Jinn, în general, nu sunt foarte bun la lucruri duce la un singur moment de amuzant filmului, în cazul în care protagonistul, care proiectează masini pentru un trai-hamei din creația sa premiu și reușește să depășească Jinn, care a luat forma aproximativă a fum Monster de la “Lost”, într-o liniuță nebun pe străzile din Ann Arbor, Michigan. Punctele ridicate de “Jinn” sunt oaze similare din poveste confuze atunci când o clipă de nebunie bine transformat este permis să strălucească prin; Performanța William Atherton ca un preot este responsabil pentru multe dintre acestea, oferind unele de mestecat peisaj bine modulat și o șansă rară pentru un veteran de sprijin talent ca Atherton să se complacă într-o rundă de “cel mai faimos actor în filmul” peacocking. Al doilea cel mai faimos actor în film, Ray Park, aici sans apar Darth Maul sau X-Men machiaj, ajunge să facă ceea ce el cel mai bine, precum: bate o mulțime de oameni în sus. El are, de asemenea, în cel mai bun secvența în “Jinn,” un pasaj halucinant oferind lumină neagră, spațiu chitară, și arte marțiale de vis.

“Jinn” are un anumit fler vizual, și Ahmad nu destul de bine să nu se întindeți cu efectele vizuale, dar cel mai important element în ambele proiectarea și generalul afectează de Jinn-suferă de film monstru asemănare. Cu Jinn nu caută în special infricosator, chiar dacă ele sunt pe foc, care, de obicei, ajută, Ahmad este lăsat să recurgă la ceea ce simte ca zeci de sperie salt. Acest lucru este atât o carja, din păcate, Hacky pentru ceea ce este în alte privințe un film horror destul de originale, și o strategie de auto-a învins, deoarece salt sperie doar muncă atunci când ei nu sunt de așteptat, și le-am fost de așteptat cel puțin ultima treizeci -cinci ani.