filme-online-banner

Jocul de-a ostaticii – Pawn (2013) film online subtitrat

Regia: David A. Armstrong
Actori: Jessica Szohr, Nikki Reed, Jonathan Bennett, Max Beesley, Forest Whitaker
Anul: 2013
Gen: Crima, Mister, Thriller
Durata: 88 minute
IMDB: 5.7/10 din 3860 voturi

Unul dintre lucrurile cele mai interesante despre noul drama “Pion” este accent britanic Michael Chiklis “. Nu e că e deosebit de rău sau bun, dar de fiecare dată când vorbește – care este o mulțime – aceasta nu face sa te intrebi de ce?

Filmul Jocul de-a ostaticii este un pic ca accentul și se alătură panteonul thrillere ușor de divertisment care au un du-te la logica de domino am văzut de atâtea ori în aceste filme, incepand cu defect clasic în minte criminală care face huligani două biți cred că poate păcăli polițiști compromise. Vin lângă polițiștii murdare care cred ca pot subcota tipii înțelepți care le-au într-o menghină. Și, bineînțeles, chiar cel mai înțelept dintre voi înțelept cred că nu vor fi prinși.

Variațiile din povestirea sunt infinite, dar indiferent de cum este încadrată, aceste domino sunt destinate să scadă. Și așa au făcut în “Pawn”. Fiorul este dacă oricare dintre băieții răi vor sfida șansele și să scape cu ea de data asta. Dacă ați văzut chiar și câteva dintre acestea, știți deja răspunsul. Cred în această privință, “Pion” nu dezamăgi.
Directorul David A. Armstrong a tras în aproape fiecare mână vechi care a avut loc vreodată o armă într-un film să-l ajute in Jocul de-a ostaticii. Deci Ray Liotta, desigur, este acolo. Nu e un băiat bun, dar este aproape imposibil să dau seama de partea cui rău este pe, ca de obicei.

Dar, mai întâi scenarist Jay Anthony White ne cade în mijlocul unui jaf. Locul este un restaurant greu de definit într-un domeniu urbane defavorizate economic care merge fără nume. Să spunem doar că nu e pe insulele britanice. Apoi înapoi / reluarea începe ca unul câte unul ne cunoaștem cei mai importanti jucatori si de ce sunt la restaurant, în astfel de strâmtori disperate in Jocul de-a ostaticii.

Chiklis, cel mai bine cunoscut ca un detectiv de morală discutabile pe “The Shield” este Derrick, No. 1 asasin care rulează acest șantaj. Are două gorile atat de groasa este îndoielnic că vor avea durata de viata lunga. Potrivit ca un politist de oprire de cafea este Forest Whitaker, in Jocul de-a ostaticii, al cărui invitat încearcă pe “The Shield” cu Chiklis două sezoane sunt, probabil, motivul pentru care el este acolo, mai degrabă decât Oscar său pentru “Ultimul rege al Scoției”.