filme-online-banner

Jocuri periculoase – Wild Things (1998) Film Online Subtitrat


Regia: John McNaughton
Actori: Theresa Russell, Neve Campbell, Matt Dillon, Kevin Bacon, Denise Richards
An: 1998
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jocuri periculoase – Wild Things

După ce Sam Lombardo, unul dintre cei mai respectați consilieri dintr-un liceu de elită, este acuzat de viol, toată cariera sa atent construită pare să se ducă de râpă. Acuzația vine din partea lui Kelly Van Ryan, una dintre cele mai bogate și populare eleve.

Întreaga comunitate înclină să nu dea crezare acestei incriminări, până când o altă elevă, Suzie Toller, mărturisește că a fost agresată sexual de același profesor. Detectivul Ray Duquette, cel care investighează cazul, descoperă că Sam, Suzie și Kelly sunt elementele cheie ale unui plan diabolic. Pe măsură ce ancheta avansează, detectivul își dă seama că este pe cale să descopere secrete foarte periculoase și că nimic nu este ceea ce pare a fi.

Wild Things este un exemplu fantastic a ceea ce se poate obține prin faptul că nu vă îngrijorați de substanță. Si de a avea un joc de film pentru o valoare de divertisment directă. Aici avem un film care ia elemente cum ar fi vedetele frumoase. Locațiile frumoase și o încărcătură de grămadă de comploturi și se amestecă totul într-o experiență de film foarte plăcută.

Desigur, lucrurile sălbatice nu se întâlnesc întotdeauna foarte realist și, uneori chiar, este chiar ridicol. Dar este făcută în așa fel încât să nu conteze și din acest motiv avem un film care poate face ceea ce dorește. Filmul este condus de John McNaughton, care a avut primul său succes cu filmul de groază de cult Henry: Portretul unui criminal serial.