PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Joe (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama
Producator(i): Larry Brown , Gary Hawkins
IMDB: 6.9
Regia: David Gordon Green
Actori: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Joe (2013)

Ursuzul Joe e un fost condamnat care încearcă să ducă o viață după litera legii într-o zonă împădurită din Texas, unde lucrează ca tăietor de lemne. Dacă ziua el muncește pe brânci, nopțile își îneacă amarul în alcool, până uită de sine.

Când în viața lui apare un băiat de 15 ani care încearcă să-și susțină financiar familia nevoiașă, Joe vede șansa de a-și plăti păcatele din trecut. Însă drumul spre mântuire nu e atât de lin…

O drama indie excelenta cu elemente de usoara violenta;in care il regasim pe Nicolas Cage in mare forma dupa atatea roluri in filme neserioase.
Iata ca Nic Cage a gasit modalitatea de a juca intr-un film independent bun si a face un rol pe masura.

Intr-o oarecare masura Joe se aseamana cu o pelicula din 2012 numita Mud ;in sensul ca si aici actiunea are loc in zona rurala de sud a SUA; si privind pelicula am avut acelasi feeling placut trait; si la Mud cu deosebirea ca filmul de fata este putin mai dark si mai sumbru.

Chimia dintre Nicolas Cage si tanarul Tye Sheridan(care a jucat in Mud) este piesa de rezistenta a acestui film; si sper ca tanarul actor va juca in roluri fabuloase si de acum incolo.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: