filme-online-banner

Cea de-a treia parte John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) online subtitrat îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.


Titlu Romania: John Wick 3: Război total
Regia: Chad Stahelski
Actori: Keanu Reeves, Asia Kate Dillon, Jerome Flynn
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: n/a


John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) Online Subtitrat

Premiera in Romania 17.05.2019!


Trailer


Primele reacţii la John Wick 3

Al treilea capitol din saga John Wick a avut deja primele proiecţii, iar criticii au declarat la unison în mesaje lor de pe Twitter că filmul se ridică cu brio la nivelul primelor două aventuri din serie ale popularului asasin.

În John Wick: Chapter 3 – Parabellum lucurile se întorc împotriva protagonistului, care este acum vânat pentru că a încălcat regulile din The Continental şi a ucis oameni pe terioriul neutru al tagmei asasinilor. Pe capul său a fost pusă o recompensă şi a fost ridicată protecţia asigurată de organizaţia care opera pe teritoriul numit. Neavând prea multe variante, Wick este nevoit să îşi caute aliaţi neobişnuiţi şi să se bazeze încă o dată pe abilităţile sale mortale care au făcut din el o legendă. Alături de Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne şi Lance Reddick, le vom vedea în film pe Anjelica Huston, Asia Kate Dillon şi Halle Berry.

„Dacă vreţi mai mult John Wick, a treia parte vă va oferi fix ceea ce vă aşteptaţi să primiţi. Mai multe lupte uluitoare (secvenţa «Casablanca» este… wow!), mai mult din «folclorul» asasinilor, mai mulţi câini (un mare plus!)”, scrie Terry Schwartz de la IGN.com.

„John Wick 3 este grozav. Unele din scenele de acţiune sunt atât de nebuneşti, încât te vei întreba dacă chiar regizorul Chad Stahelski şi echipa lui le-au filmat. Acestea fiind subliniate, aş mai spune că secvenţa cu Halle Berry şi Keanu Reeves în care apar câinii este favorita mea. Veţi vedea de ce! Mai ales dacă vă plac câinii…”, a menţionat şi Steven Wentraub de la Collider.com.

Hoai-Tran Bui, de la SlashFilm.com, este de părere că filmul se încadrează în sfera „pur viscerală” a cinematografiei: „După extinderea considerabilă a lumii francizei din Capitolul 2, Capitolul 3 revine cu o poveste ceva mai simplă, dar impresionantă, plină de acţiune, de lupte dure şi chiar de ceva umor. Primele 30 de minute m-au ţinut într-o tensiune fantastică. Filmul este grozav”.

„John Wick 3 este acţiune la cotele cele mai înalte. Ridică ştacheta francizei şi adaugă o nouă dimensiune universului lui John Wick. Asia Kate Dillon, Halle Berry şi Mark Dacascos sunt – cu toţii – grozave noi figuri adăugate seriei. În plus, filmul conţine – posibil – una dintre scenele mele de asasinat preferate”, spune Brent Goldman, de la FilmInquiry.com.

Însă Mike Rougeau, de la GameSpot.com, a fost de părere că „unele lucruri vor fi controversate” şi că „nu este convins că totul are sens”. Şi Terri Schwartz a făcut un comentariu asemănător într-un mesaj ulterior, însă orice fel de inadvertenţe ale scenariului ori ale motivaţiilor personajelor ar fi detectat aceştia, pare că nu au afectat prea mult impresia bună pe care filmul le-a lăsat-o. Schwartz chiar a spus că ar merge şi la „un inevitabil Capitol 4” al seriei.

Keanu Reeves s-a declarat în mai multe rânduri dispus să apară în posibile continuări ale acesteia, în ciuda faptului că mulţi au considerat că John Wick va rămâne o trilogie.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum se lansează la noi pe 17 mai.