PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Josephine Doe (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Michael
Actori: Erin Cipolletti, Emma Griffin, Elisabeth Bennett
An: Filme Online 2018
Gen: Drama
IMDB: 6.1


Se lucreaza la subtitrare!


Review Josephine Doe (2018)

Josephine este o scânteie strălucită în realitatea recent închisă a lui Claire, dar când cele două femei se află în necazuri cu legea, Claire descoperă că Josephine nu este ceea ce pare.

Erin Cipolletti a scris scenariul și o vede pe Claire, acordând rolului doar cantitatea potrivită de dezamăgire. Cel mai mare talent al ei vine în prezența lui Claire, în ciuda faptului că restul personajelor din film umblă dupa ea, inclusiv pe sora ei și pe nepoata ei. Și totuși, Claire nu se simte niciodată inactivă, dar căută ceva ce nu o va recunoaște niciodată.

Unul dintre darurile minunate ale lui JOSEPHINE DOE ca scenariu, este că Claire își găsește propria fericire. Și vine în întregime din interior – desigur, se pare că vine de la altcineva, pentru că Jo îi oferă șansa de schimbare, dar Jo nu este chiar acolo, așa că Claire este cea care isi afectează propria situație prin viziunea lui Jo. Încheierea nu lasă audiența fără îndoială că Claire se va strădui să treacă prin aceasta, chiar dacă soluția ei ar putea satisface pe nimeni altul decît ea însăși.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: