filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Journey’s End (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Saul Dibb
Actori: Paul Bettany, Sam Claflin, Asa Butterfield
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Journey’s End (2017)

O dramă tensionată, Journey’s End urmărește povestea unui grup de soldați britanici care așteaptă o ofensivă masivă germană în timpul Primului Război Mondial, conduși de ofițerul Stanhope, un tânăr tulburat mintal. Așteptarea este numele jocului din tranșeele din Mont Saint-Quentin, unde, în câteva zile, ofițerii epuizați și resemnați și bărbații înrolați încearcă să se concentreze asupra misiunii.

Filmul Journey’s End online subtitrat se focusează asupra a trei personaje: fostul profesor locotenent Osborne, care a revenit recent pe linia frontului pentru a elibera un alt ofițer; Căpitanul Stanhope, care, potrivit lui Osborne, este „cel mai bun comandant al trupelor”; și cel de-al doilea locotenent, Raleigh, care a cerut cedarea comandamentului lui Stanhope, pentru că cei doi au frecventat aceeași școală. Stanhope se află la capătul puterilor într-o situație fără alternative, încă în comandă, dar susținându-se cu alcool.

Un grup de trupe la fel de obosite; se ironizează încoace și încolo de-a lungul așteptării iritante. Unii glumesc; alții sunt într-o stare de șoc traumatic. „Journey’s End” se concentrează pe acești soldați și pe stresul incredibil la care sunt supuși. Acțiunea; atunci când vine vorba; este rapidă și brutală; fixând ferm privirea asupra psihologiei complicate care leagă împreună acest grup de oameni.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: