filme-online-banner

Juliet, Naked (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Bazandu-se pe romanul lui Nick Hornby, Juliet, Naked online subtitrat este o poveste comica despre idolatrizare, fani, obesesie si despre complexitatea relatiilor moderne. Filmul urmareste viata lui Annie si povestea ei de dragoste cu Tucker Crowe. Un muzician a carui glorie a apus, si care, de asemenea, se intampla sa fie subiectul obsesiei muzicale a lui Duncan, fostul iubit.

Annie este blocata intr-o relatie de lunga durata cu Duncan, un fan obsedat de rockerul enigmatic Tucker Crowe. Tucker Crowe este un star rock american care a lansat un celebru album pe nume „Juliet”; inainte de a disparea la jumatatea drumului. Cu toate acestea, Crowe este inca adorat de super-fanul britanic Duncan; spre supararea iubitei sale indelung rabdatoare, Annie.

In timp ce Duncan este obsedat de viata altcuiva, Annie din filmul Juliet, Naked online subtitrat este gata sa-si schimbe viata. Atunci cand un demo acustic al lui Tucker apare, lansarea lui duce la o intalnire cu insusi muzicianul, intalnire care forteaza cuplul sa ia decizii care le vor schimba viata pentru totdeauna.


Regia: Jesse Peretz
Actori: Chris O’Dowd, Rose Byrne, Kitty O’Beirne
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 7.0


Se lucreaza la subtitrare!