filme-online-banner

Jurnalul unui iubitor de rom – The Rum Diary (2011) Online Subtitrat


Regia: Bruce Robinson
Actori: Johnny Depp, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama
Durata: 120 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Jurnalul unui iubitor de rom – The Rum Diary (2011)

La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cedează ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită, și intră în complicațiile țesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligent, dansuri voodoo și senzualitate pură.

E slaba de tot aceasta poveste. Nici macar mediocra nu o pot numi deoarece nu are … poveste. Este vorba despre vorbe; Nimic concret. Unu se duce in Puerto Rico si petrece acolo un “concediu platit”. Bea, se mai si drogheaza un pic, isi face doi prieteni din randul colegilor ziaristi, intalneste o tipa… si se intoarce acasa in state unde scrie despre lumea ciudata din care tocmai se intorsese si are succes, iar apoi se casatoreste cu tipa cica…. Atat si nimic mai mult.

Dar stati asa, nu va luati prea mult avant, ca tot acest final il aflam din 3 randuri adaugate la finalul filmului, film care vizual se incheie cu el plecand spre America.