filme-online-banner

Justiție Americana – American Justice (2015) film online subtitrat

Regia: Demetrius Navarro
Actori: John Schneider, Tommy ‘Tiny’ Lister, James Russo
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 2,6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Justiție Americana nu pare să fie despre rasa. Dar totul în jurul ei – furia învinuitului, durerea familiilor victimelor, ancheta, apărarea și acuzarea – este o nuanță cu a aduce atingere de un fel sau altul.
De aceea, o noua serie limitata la ABC se numește “Justiție Americana”. Este o imersiune totală în coliziunile sociale provocate de un atac șocant, dar nu mai puțin frecvente, violent. Este, de asemenea, un intens, fermecând gasiti un caz de crimă în Modesto, California., În cazul în care pot fi implicate droguri și bande, dar nimic nu este simplu sau clar. Victimele nu sunt neapărat nevinovat, iar vinovații nu sunt întotdeauna de vină.
Seria 11 episoade, incepand de joi, pare la fel de puternic ca și peisajul Modesto este situat într-: o intindere sumbră, albit de pasaje autostrada, coșuri de fum industriale și mall-uri benzi. Cu toate acestea, oamenii din ea sunt atât de eficiente gravat, poveștile lor, astfel artistic întrețesut și tras afară, că face “American Crime” iasa in evidenta. Aceasta este o dramă ABC, care nu este doar bun, e uimitor de bine, cum fixare în felul ei ca “True Detective” a fost pe HBO anul trecut, in Justiție Americana.
John Ridley, care a scris scenariul pentru “12 ani de sclavie,” a creat seria, iar distributia include Timothy Hutton și Felicity Huffman ca Russ Skokie și Barb Hanlon, părinții divorțați de una dintre victime. Ei taie de contact mult timp în urmă, dar durerea pune Russ și Barb înapoi în imediata toxic. Furie ei la Russ este încă atât de clare încât nu se pot uita la el, și-l siguranțe cu furie ea peste crima. Russ este spulberat de ceea ce sa întâmplat cu fiul, dar fosta lui sotie poate destupa încă persistente lui vinovăție și autocompătimire.