Kevin (Probably) Saves the World (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Tara Butters, Michele Fazekas
Actori: Jason Ritter, JoAnna Garcia Swisher, Kimberly Hebert Gregory
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Kevin (Probably) Saves the World SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:

S01E16:


Sinopsis Kevin (Probably) Saves the World

Kevin (probabil) salvează lumea este un fel de serie care nu vine de foarte multe ori, pentru că trebuie să obții un actor care să-l poată trage sau devine complet ridicol și absolut nedecupabil. Există doar cinci actori la care mă pot gândi cine ar avea șansa să transforme acest spectacol în ceva care merită efort. Trei dintre ei sunt morți și unul dintre ei este Jason Ritter.

În premisa fantastică, Kevin (Ritter), sa mutat cu sora sa, Amy (JoAnna Garcia Swisher), în urma unei încercări eșuate de a se sinucide. Înainte de a avea o șansă să se stabilească, un meteor îi trimite un înger (Kimberly Hebert Gregory) și îi spune că el a fost ales să salveze lumea. Kevin nu vrea cu adevărat nimic de a face cu ideea, dar se pare că nu are prea multe opțiuni. Să se răcească vremurile bune.

Din păcate, Kevin nu poate spune nimănui ce se întâmplă cu el și dacă acționează destul de nebun și / sau vorbește cu oameni care nu sunt acolo nu îi câștigă multe puncte cu sora sau cu nepoata sa, Reese (Chloe East ). Până la încercarea sa de sinucidere, Kevin nu era chiar un mare frate sau unchiuz, concentrându-și viața asupra câștigării de bani, ceea ce înseamnă că nu are un istoric extraordinar cu familia sa.

Pilotul stabilește un lanț de conținut potențial episodic care ar putea să reamintească spectacole precum My Name Is Earl. Kevin are o anumită căutare care va deschide ușa pentru o mare varietate de călătorii și întâlniri (și vedete).

PortalulTauTV.com
Kevin (Probably) Saves the World (2017) Online Subtitrat in Romana

Kevin (Probably) Saves the World (2017)

Editor's Rating:
3