filme-online-banner

Khumba (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Silverston
Actori: AnnaSophia Robb, Catherine Tate, Steve Buscemi, Liam Neeson, Laurence Fishburne, Jake T. Austin
An: 2013
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Khumba (2013)

Micul Khumba are ghinionul să se nască doar cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor zebrelor din jur. Când în tribul său se naște ideea că seceta cumplită ce afectează întreg ținutul este provocată de dungile lui Khumba, acesta este alungat din sânul familiei. Eroul va trebui să facă echipă cu un gnu și un struț în misiunea lui al cărei scop este și să afle ce s-a întâmplat cu dungile sale, dar și să rezolve problema secetei…

Un film care merita vazut. Cu siguranta; este un film emotionant si imi aduce aminte de basmele din copilarie unde binele invinge raul. Are momente care te emotioneaza pana la lacrimi dar si momente haioase. Vocea lui Mama V este a Lorettei Devine ; actrita ce joaca in The Client List (asta in cazul in care nu urmariti filmul dublat in limba romana) si este o voce exceptionala; care s-a potrivit incredibil personajului.

Cred ca toti avem ceva de invatat din acest film; trebuie sa nu ne simtim complexati daca suntem diferiti de ceilalti ci sa ne dam seama ca suntem speciali; fiecare in felul sau.
Desigur; dupa multe animatii vazute; cam toate incep sa fie pe aceasi linie contruite; doar povestea difera; dar finalul este acelasi la toate fimele de acest gen.