filme-online-banner

Kumiko In cautarea Comorii – Kumiko, the Treasure Hunter (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: David Zellner, Nathan Zellner
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): David Zellner
Actori: Rinko Kikuchi, Nobuyuki Katsube, Shirley Venard

În mod normal, hiper-chic stele japonez Rinko Kikuchi (de la Babel și Pacific Rim) se drabs jos ca Kumiko, un alienat Tokyo “doamnă de birou”, al cărui psihic ce în ce mai uzat oarba pe o fixare bizar. Vizionarea unui VHS de Fargo fraților Coen, ea decide să se îndrepte spre Minnesota în căutare de bani ascuns departe de caracter care filmul Kumiko lui Steve Buscemi.
Printre americanii excentrice, dar benigne ea intalneste pe traseu sunt Nathan Zellner, jucând un născut din nou Ghid turistic, și co-scenaristul David Zellner, care a regizat, ca un serif adjunct gauche dar preocupat; sunt atât fermecător și la fel de pesimiste, ca filmul lor. Pentru toate excentricitate de suprafață, Kumiko este un portret de licitație, cu respectarea îndeaproape implozie lent eroina ei, dar cu discreție blând. Kikuchi spune pic, dar limbajul corpul ei, un shuffle cocoșat apatic, este extrem de elocvent. În momentul în care filmul Kumiko a aruncat adânc în zăpadă-acoperite Minnesota – lovitură cu starkness poetic de Sean Porter – Kumiko a devenit ceva ca o eroină mitic. Această piesă liniște magnific ar trebui să pună Zellners pe harta: o zi, cele Frații Coen vor face filme inspirate de acestea.
Dorința noastră că viața ar trebui să fie mai mult ca ea este in filme bate în inima “Kumiko Treasure Hunter”, o poveste minunat ciudată și seducător aventură cuprinde comori îngropate, meșteșuguri de mână, și o obsesie nesanatoasa, eventual, cu frații Coen. Un tot-așa-ușor pas mai aproape de mainstream de o altă echipă frate film, veterani indie David Natan Zellner, a făcut fără a compromite o iotă din viziunea lor înverșunare originala, acest basm pentru adulți alternativ spiritual și trist va șicane sigur cum mulți spectatori ca l încântă, dar ar trebui să plimbare comentarii apreciative și o performanță central de knock-out de Rinko Kikuchi pentru mult fest și expunerea Arthouse.