filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

La bani, la cap, la oase (2010) Film Romanesc Online


Comic, sexy, alert si surprinzator, filmul romanesc online La bani, la cap, la oase este o comedie politista in care doi recuperatori. Unul roman si celalalt basarabean, sunt implicati fara voie in jefuirea unei masini bancare.

Fara a sti una de cealalta, mai multe persoane planuiesc concomitent acest jaf. Un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri; un albanez, capul unei retele care se ocupa de droguri; o tanara functionara bancara ce cauta un mod destept pentru a-si plati datoriile si, peste toti; o mare escroaca ce trage sforile din ascunzatoarea pe care si-a creat-o intr-o manastire.

Prea de treaba pentru meseria pe care o practica, “Harpon” si “Baptistu” sunt folositi de fiecare din jefuitori pana in momentul cand se desteapta si hotarasc sa “recupereze” banii bancii chiar in folosul lor. Pentru a reusi, sunt nevoiti sa bata palma cu unul dintre concurenti. Indrazneata si atragatoarea functionara bancara. In final, in cu totul alt mod decat au planuit, fata si cei doi barbati dau lovitura si lasa sa se inteleaga ca, pe viitor, vor forma un trio redutabil.


Regia: Cristian Comeaga
Actori: Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu, Grațiela Teohari, Alexandru Margineanu
An: 2010
Gen: Actiune, Comedie, Romanesti
IMDB: 5.8Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: