PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

La fel dar diferiţi – Same Same But Different (2009) film online subtitrat

Regia: Detlev Buck
Actori: David Kross, Apinya Sakuljaroensuk, Jens Harzer, Stefan Konarske, Houn Pilot
Anul: 2009
Gen: Drama
Durata: 107 minute
IMDB: 6.7/10 din 1007 voturi

Bazat pe povestea adevarata a unui tanar barbar care se indragosteste de – și este de – o fată cambodgian HIV-pozitiv, “La fel dar diferiţi” reușește, pentru a evita cele mai multe dintre gropi așteptate în timp ce restul de un film tipic de creatorul său, rebel Helmer germană Detlev Buck. Umor ireverențioasă și cu picioarele pe pământ de caractere a preveni amestecul potențial soupy din închegarea în propriile sale sucuri, precum și setarea din Asia nu este niciodată exoticized pentru câștiguri emoționale ieftine. Filmul La fel dar diferiţi împărțit telespectatorii la Preem sa Locarno, cu unele găsind-o prea fara emotii, altele refreshingly diferite.

În afara Deutschland, în cazul în care acesta va fi lansat în ianuarie anul viitor, “La fel dar diferiţi” are unele șanse ca un element de specialitate. Cu toate acestea, valoarea sa considerabilă de dialog engleză și generos filmat, aspect de masă merită să-l propulseze mai departe. Cel mai remarcabil, având în vedere obiectul său, filmul nu devine niciodată de la distanță moralizator sau didactic; nici nu permite personajele sale să înota în durerea lor. Ei au făcut sex; acestea au scăzut în dragoste; ea sa dovedit fi HIV-pozitiv, astfel încât ambele cauta o modalitate de a continua viața lor împreună. Perioada.

Caracteristic, script-ul devine revelația mare din drum de la început, ca Sreykeo Soluan (Apinya Sakuljaroensuk), sistemul Skype de la Phnom Penh la Hamburg, spune Benjamin Pruefer (David Kross) veștile rele. Fără alte formalități, aceasta declanșează un flashback la modul în care sa întâlnit: Ben si PAL Ed (Stefan Konarske) sunt backpacking prin Asia și au o noapte salbatica de sex și droguri în Phnom Penh, orchestrate de hippie Alex (co-scenaristul Michael Ostrowski), în care își petrece Sreykeo voie noaptea cu Ben pentru 30 $.

Personaje precum Ed și Alex sunt de obicei distanțate-out / afemeiat creatii din alte filme Buck (“deținuți înveterați”, “destul de greu”). De-a lungul filmului La fel dar diferiţi, cei doi aduce o luminozitate de scene lor cu mai grave Ben care ajuta la mentinerea drama de a deveni sentimental.