PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

La pescuit în desert – Salmon Fishing in the Yemen (2011) Online Subtitrat


Regia: Lasse Hallström
Actori: Ewan McGregor, Emily Blunt, Amr Waked
An: 2011
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review La pescuit în desert – Salmon Fishing in the Yemen (2011)

Filmul spune povestea lui Fred Jones (Ewan McGregor), un om de știință specializat în piscicultură care are o căsnicie lipsită de dragoste și a cărui lume este complet bulversată atunci când este însărcinat să supervizeze un proiect despre care el crede că este de-a dreptul ridicol: introducerea somonilor în aridele văi ale Yemenului.

Cel din spatele acestei nebunii este însuși șeicul Yemenului (Amr Waked), care este pasionat de pescuitul sportiv pe care îl practică pe proprietatea sa din Scoția și care crede că poate să-și ducă hobby-ul înapoi acasă, sperând ca acest lucru să aducă liniște și pace într-un teritoriu zdruncinat de conflicte interne.

Atunci când Patricia Maxwell (Kristin Scott Thomas) purtătorul de cuvânt al primului ministru află de planul șeicului; ea profită de oportunitatea de a exploata acestă poveste interesantă și de bun augur; reușind totodată să îndepărteze atenția publică de la recentele eșecuri ale guvernului.

Presiunea este mare; astfel că; pentru a asigura succesul acestui plan; Maxwell îl numește pe Fred la conducerea proiectului; el fiind ajutat de Harriet (Emily Blunt); energica reprezentantă a șeicului. Pe parcursul călătoriei lui Fred; intransigența acestuia începe să dispară; el este de-a dreptul fermecat de persoana șeicului și începe să cedeze în fața planului său; deschizându-se în același timp și față de atrăgătoarea Harriet.