filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Last Knights (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura
Scenariu: Michael Konyves, Dove Sussman
IMDB: 6.2
Regizor(i): Kazuaki Kiriya
Actori: Clive Owen, Morgan Freeman, Aksel Hennie


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Last Knights

Comandantul cavalerilor, Raiden (Clive Owen), primește cea mai mare onoare atunci când Bartok (Morgan Freeman), maestrul lui din copilărie, îl numește pe el drept succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului, Mott.

Il forțează să i se supună tatălui său surogat și îl aruncă împreună cu oamenii lui în afara castelului. Luându-i în același timp și toate titlurile pe care le deține. Dar chiar și când paranoicul Mott caută să distrugă tot ce reprezintă clanul și moștenirea lui Bartok. Raiden pune la cale în secret un plan elaborat ca să se infiltreze în fortăreața lui Mott și să se răzbune pe el…

Raiden (Clive Owen) este un comandant cu un trecut întunecat, el a fost luat de către stăpânul său Bartok (Morgan Freeman) și oportunitatea acordată de a conduce cavaleri. Ca un om de integritate Bartok se opune deschis ministrului Gezza Mott (Aksel Hennie), acest lucru nu se termina bine pentru el, ca el pierde teren și bogățiile sale, printre altele. Astfel începe povestea descurcare și posibila răzbunare. Premisa este mult prea previzibil, cu atât mai mult dacă ați vizionat 47 Ronin, scenariul aproape unul de altul oglinzi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: