filme-online-banner

Last Passenger (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Mister, Thriller
Producator(i): Omid Nooshin, Andy Love
IMDB: 5.8
Regia: Omid Nooshin
Actori: Dougray Scott, Iddo Goldberg, Lindsay Duncan


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Last Passenger (2013)

Acțiunea se petrece într-un tren care pleacă din Londra spre o altă stație din afara orașului. Totul este bine și frumos până când se întâmplă neprevăzutul și anume controlorul dispare, iar trenul nu mai oprește în stația în care trebuia să oprească și începe să mergă cu o viteză tot mai mare. În tren mai rămân doar 6 pasageri care nu au reușit să coboare la stația dorită. Inițial sunt speriați și nu știu ce se întâmplă, însă în curând vor afla.

Un film mai plictisitor ca acesta nu am vazut demult. Probabil studiourile produc astfel de filme low budget din cauza crizei. Actiunea e previzibila, poti dormi linistit pana la sfarsitul filmului, subiectul filmului s-a mai tratat in filme mult mai bune, cu prestatie artistica si regizorala de exceptie.

Finalul e pe masura “capodoperei”: minute buna am ras. Explozia accea de final care in realitate ar fi distrus trenul si ucis pasagerii in urma undei de soc plus faptul ca Lewis sare din tren contrar celor mai elementare legi ale fizicii si mai si ramane in viata dupa impactul cu terasamentul, m-au amuzat copios. Un film slab din toate punctele de vedere.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: