filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Le Havre (2011) film online subtitrat

Regia: Aki Kaurismäki
Actori: Quoc Dung Nguyen, Kati Outinen, Jean-Pierre Léaud, Elina Salo, André Wilms
Anul: 2011
Gen: Drama, Comedie
IMDB: 7.2
Durata: 93 minute

Aici este cea mai insorita filmul Le Havre l-am văzut de Aki Kaurismaki, și el dezvăluie o mulțime de soare în interiorul pentru un regizor a cărui lume este, de obicei, plină de ratați deadpan. Filmele sale sunt dour comedii, de asemenea, și șicane unii spectatori în timp ce altele cresc nejustificat pasionat de ele. Singuratici receptiv nu la întreprinderile nepromițătoare și speranțele lor sunt zdrobite de o societate nepăsător, dar este îngrămădite pe atât de adânc, ești destul de sigur Kaurismaki este rânjind. Cine altcineva ar putea rula, împreună cu fratele său Maki, un festival de film de vară până în prezent de Nord din Finlanda că soarele nu apune niciodată?

“Le Havre” este setat mult mai departe spre sud, în orașul-port francez, unde multe dintre mărfurile sunt umane: imigranți ilegali care sosesc din Africa. Poliția găsi un recipient umplut cu ei, și un băiat alunecă sub brațele lor și fuge. Acest lucru este Idrissa (Blondin Miguel), de la Gabon, solemn, timid, atrăgătoare. Polițiștii anunță o vânătoare de oameni. Eroul filmului, Marcel Marx (Andre Wilms), este aproape de un dig de pescuit și vede băiatul la brâu în picioare în apă, ascunderea, și în tăcere apel la el. El se întoarce, lasă unele alimente și găsește mâncarea plecat a doua zi. Și astfel, cu nici un plan in minte, Marcel devine responsabil de protejarea băiatul de arestare.

Alte caractere filmului Le Havre sunt toate proletari din un cartier din clasa muncitoare, și având în vedere oarecum sentimental Kaurismaki lui, prin urmare, în simpatie cu mic underdog și nu cu poliția. Ne întâlnim pe soția lui Marcel, Arletty (Kati Outinen, timp actrita preferata regizorului), care se alătură soțul ei în schema lui. Câinele lor, Laika, este, de asemenea un mare ajutor. Marcel, probabil, în 50 de ani lui, este un om greu de lucru curatarea incaltamintei cine știe toată lumea, inclusiv o Snoop, o băcănie femeie (Francois Monnie); un coleg shoeshiner vietnamez, Inspector Monet (Jean-Pierre Darroussin), și un cântăreț de rock locale pe nume Micul Bob (Roberto Piazza), al cărui act este spre deosebire de orice le-ați văzut vreodată.