filme-online-banner

Legenda călăreţului singuratic – The Lone Ranger (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Western
Scenariu: Justin Haythe, Ted Elliott
IMDB: 6.5
Regizor(i): Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Legenda călăreţului singuratic – The Lone Ranger

Povestea legendarului călăreț singuratic începe cu un grup de ranger-i texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiți conduse de Butch Cavendish. Prinși în ambuscadă de răufăcători, ranger-ii sunt uciși. Dar un supraviețuitor este salvat de un indian comanș pe nume Tonto (Johnny Depp). Deși la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat. Acesta va dovedi curând că în Texas poate domni nu lăcomia și corupția, ci dreptatea…

Ca și “Speed ​​Racer” și “John Carter” înainte de aceasta, “Legenda călăreţului singuratic” este un film cu nici o circumscripție pentru a vorbi despre. E un tablou gigantic, cu o, erou profund ne-rece Klutzy (ARMIE Hammer din “The Social Network”). Bazat pe o proprietate care majoritatea tinerilor telespectatorii nu știu sau pasă.

Se ajunge în cinematografe pătate de bârfe de războaie bugetare regizor-vs-studio, și preocupările care stele și producător co-executiv, Johnny Depp, ar juca prieten si spirit ghid Ranger, a Tonto, ca nativ american Stepin Fetchit, poticnire în jurul valorii de fata vopsea și o tiară mort Crow.