filme-online-banner

Legenda lui Zorro – The Legend of Zorro (2005) Online Subtitrat


Regia: Martin Campbell
Actori: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell
An: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Western
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Legend of Zorro

Legendarul Zorro pornește într-o nouă aventură pentru a proteja viitorul Californiei și al cetățenilor ei. De data asta el se luptă cu rău-făcători cu ajutorul frumoasei sale soții, Elena, și al tânărului lor fiu, Joaquin.

Alejandro De LaVega este prins între două lumi: viața sa ca Zorro și viața de familie. După ce Alejandro încalcă din nou promisiunea de a nu mai purta masca, Elena îl părăsește și, curând, începe să aibă întâlniri cu Armand, un conte francez. Dar o explozie misterioasă în deșert îl face pe Zorro să bănuiască faptul că Armand ascunde ceva. Însa el nu știe că nu este singurul care încearcă să descopere anumite lucruri.

Sfinții ne feri de domnul și doamna Zorro ca Bickersons. Și ce să facem noi fiului lor, Joaquin (un actor bun mic pe nume Adrian Alonso), care îmbracă ca Micul Lord Fauntleroy, dar a dezvoltat, se pare că, prin osmoză, toate abilitățile tatălui său, cum ar fi umbrirea baietii rai, trage cu urechea pe loturi, improvizând în situații de urgență și de a expune o schemă de mișelesc să răstoarne guvernul.

E un puști luminos, dar nu suficient de luminos pentru a recunoaște că Zorro este propriul său tată. Pentru a fi siguri, Zorro poartă o mască, dar permiteți-mi să prezinte un exercițiu ipotetic pentru cititorii mei. Imaginați-vă propriul tată. Asta e. Acum îl plasează într-un decor tipic: Împingerea înapoi de la masa de cină, retezarea niște ticălos într-o intersecție, sau zgârierea matreata lui.