PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Legenda Regelui Elefant – Ong Bak 2 (2008) Online Subtitrat


Regia: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Actori: Tony Jaa, Sarunyu Wongkrachang, Sorapong Chatree
An: 2008
Gen: Actiune
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Legenda Regelui Elefant – Ong Bak 2 (2008)

Un baiat, apartinand casei regale din zona, reuseste sa scape din atentatul asupra familiei sale. Insa este gasit si capturat. Deoarece marea placere a mercenarilor asupritori este tortura, eroul reuseste sa scape cu greu din sfarsitul tragic care i s-a pregatit in Legenda Regelui Elefant online subtitrat, ajutat de o grupare de luptatori pirati. Acestia il vor pregati de lupta si viata, conform principiilor lor.

Un film Ong Bak 2 online subtitrat care este mult mai bun decat prima parte si asta deoarece s-a implicat Tony Jaa si la scenariul si la regie si a lasat frau liber imaginatiei si spre deosebire de primul scenariul a fost mult mai bun si asta se vede.Sincer mor de nerabdare sa apara si partea a treia care se anunta foarte;foarte deosebita si datorita succesului de care se bucura acest superactor-luptator sub numele de Tony Jaa.Nota mea este de 8;5

Daca e vorba de bataie rupe tot filmu nu sunt un fan al genului dar tocmai l-am trecut la filmele mele preferete, TONY JAA bate tot in filmul asta pana si filmul anterior da rau. Le-a demonstrat americanilor ca mai trebuie sa lucreze un pic la filmele de actiune nu sa le lase chiciose si previzibile.