filme-online-banner

Liceul groazei – Detention (2011) film online subtitrat

Regia: Joseph Kahn
Actori: Josh Hutcherson, Percy Daggs III, Will Wallace, Alison Woods, Logan Stalarow
Anul: 2011
Gen: Groaza, Comedie, SF
Durata: 93 minute
IMDB: 5.8

Filmmaking (în special în genul horror) este de multe ori despre gamesmanship și escaladarea. Suntem mereu în căutarea pentru filmul care va împinge lucrurile la nivelul următor. Aș vrea să spun că am găsit-o în detenție, dar ceea ce regizorul și nebun Joseph Kahn a făcut aici nu este chiar lângă nivel – el joacă un joc cu totul diferit, care este atât de departe de curba care este deja cu dragoste critica curba. Până la sfârșitul filmului, el a făcut ceva sfidează gen, dar nu context, un film care respinge clișee și le îmbrățișează, un film care este, spre deosebire de orice le-ați văzut și exact ca tot ceea ce ai văzut, totul îngrămădit într-un singur creier -melting tocană care este aromatizat cu atât nostalgie și ingeniozitate.

Cadrul scheletului este un film Liceul groazei de groază, și una destul de familiar la că, de la scena de deschidere este Țipă cu un strop de Mean Girls. Suntem prezentat Taylor Fisher (Allison Woods), cățea Grizzly Lake High alfa care își petrece majoritatea timpului ei ne spune că e cățeaua alfa într-un rapid secvență fulger, Gabby care o stabilește ca protagonist al filmului înainte de aspră-o jos în aproximativ cinci minute. Se pare că copiii de la Grizzly Lake sunt urmarita de Cinderhella, personajul fictiv dintr-o serie de filme populare, și inadaptat singuratic Riley Jones (Shanley Caswell) este sigur că urmează. Și dacă Cinderhella nu o ucide, teatru de liceu și politici sociale s-ar putea.

Crezi că știi această poveste, și într-adevăr Kahn știe că-l și aproximativ două duzini de alții știu, doar nu ați mai văzut destul de ei aruncat împreună cu un astfel de dispreț neglijent pentru simturile. Filmul Liceul groazei aruncă înainte cu digresiune după digresiune, și, până în momentul când ajunge la detenția titular (în cazul în care directorul școlii – a jucat cu ciudatenie neașteptat eficiente de Dane Cook, – aruncă copiii până una mărturisește la crimele), esti despre jumătatea filmului și cred că le-ați stabilit în. Cu toate acestea, Kahn începe să goliți rezervorul aproape până la punctul de epuizare aici, ca El a sufletul la gură se stinge șine, cu un gambit ciudat după alta (exista un implicarea anularea răpire de mascota școlii de la o planetă extraterestră – I’ll dai atât de mult, și nimic mai mult). Sunt aproape tentat să spun detenție spirale de sub control, dar care ar presupune că Kahn nu este în control, atunci când el este – de fapt, întregul film este atât de remarcabil asigurat că este uluitoare și înveselitor chiar și atunci când nu sunteți sigur exact ceea ce naiba se întâmplă.