filme-online-banner

Life Itself (2014) Documentar Online Subtitrat


Gen: Biografie, Documentare
IMDB: 7.8
Regizor(i): Steve James
Actori: Roger Ebert, Chaz Ebert, Gene Siskel


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Life Itself

Documentarul explorează critica de film a lui Roger Edbert, scenariile scrise de el și relația sa cu Gene Skisel. Toate culminând cu ascensiunea sa la titlul de cea mai influentă voce din America.

2014 a fost anul când criticii de film de la Oscaruri și-au neglijat idolul: Roger Ebert. Deși nu a primit nicio nominalizare la categoria Cel mai bun documentar, Life Itself rămâne o capodoperă. Pe lângă faptul că prezintă un epitaf adus celui mai mare critic de film din lume, care conține imagini autentice din viața lui personală dar și din cea publică, povestea filmului trece prin culmile dragostei. Aici nu mă refer la dragostea față de o persoană, ci la dragostea față de filme și la dragostea față de viață.

Life Itself ne dă abilitatea să vedem totul prin ochii altcuiva.

Prietenie, pasiune, dragoste, libertate, demnitate, integritate; toate aceste teme profunde sunt explorate cu lux de detalii în acest documentar biografic. Chiar și după ce nu mai putea să meargă pe propriile picioare și să vorbească cu propria gură, Roger Ebert a continuat să scrie despre filme și să le vizioneze.