filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Lila si Eve (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Mister
Scenariu: Pat Gilfillan
IMDB: 5.8
Regizor(i): Charles Stone III
Actori: Jennifer Lopez, Aml Ameen, Viola Davis


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Lila si Eve (2015)

Două mame tulburate de uciderea fiilor lor, care au fost împușcați într-o răfuială, se aliază pentru a face dreptate după ce autoritățile eșuează lamentabil.

Filmul este o dramă care aduce pe ecran imensa suferinţă pe care o îndură o mamă a cărui fiu este împuşcat pe stradă. Tema generală în care se încadrează pelicula nu este nouă şi nici inedită şi va fi tot timpul un izvor nesecat de inspiraţie pentru cei care slujesc cea de-a şaptea artă – cinematografia.

Scenariul este construit în jurul vieţii mamei îndurerate; Lila – Viola Davis care după pierderea suferită se luptă din răsputeri să se regăsească şi să-şi continue existenţa dar diferite amintiri despre fiul decedat îi revin obsesiv în minte; neîncetat; de fiecare dată când în existenţa ei zilnică apare vreo situaţie; cât de neînsemnată; care să-i amintească de acesta.

Costrucţia peliculei este realizată simplu; pe cum se desfăşoară evenimentele scenariului; temporar înainte; fiind inserate diferite momente din trecutul fiului decedat; astfel filmul fiind uşor de urmărit. Ca mod de realizare a filmării scenelor a fost aleasă; foarte des; filmarea cu cadre de aproape; mai ales în scenele importante; asta pentru a mări suspansul; spaima şi gravitatea scenei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: